Waar kun je de film ‘Spider-Man: No Way Home’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Spider-Man: No Way Home (2021) online kijken kunnen. Tom Holland schittert opnieuw als de superheld en naast hem zien we onder andere Zendaya als MJ en Benedict Cumberbatch als Doctor Strange. In onze recensie vertelden we al wat we van de film vonden, maar in dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, HBO Max, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Spider-Man: No Way Home’ (2021) online kijken?

Viaplay➡️ Ga meteen naar Spider-Man: No Way Home bij Viaplay. Hier kun je de film momenteel streamen. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je er gratis een abonnement op F1 TV Pro bij.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Spider-Man: No Way Home bij Pathé Thuis. Dit is de eerste streamingdienst die deze meest recente film uit de reeks heeft toegevoegd aan de rest van de collectie. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔀 Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+. Wel bekijk je hier de Spider-Man collectie die bij Disney+ te zien is.
🔀 HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft No Way Home niet in het aanbod opgenomen, maar wel vijf andere Spider-Man films sinds vrijdag 10 juni.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ NetflixDeze film is momenteel niet te zien bij Netflix in Nederland.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

🟡 Staat of komt ‘Spider-Man: No Way Home’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé hetzelfde bedrijf is als Pathé Thuis, waardoor bioscoopfilms bijvoorbeeld na het sluiten van de vestigingen door de coronapandemie vertoond kunnen worden via de streamingdienst. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis is een los bedrijf met een eigen video on demand-platform en andere afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren.

Inmiddels heeft No Way Home zich echter midden maart 2022 bij de volledige collectie van alle beschikbare Spider-Man koopfilms op Pathé Thuis weten te voegen, waarna het sinds medio april ook mogelijk is om de film er te huren.

Ga direct naar Spider-Man: No Way Home bij Pathé Thuis

🔴 Staat of komt ‘Spider-Man: No Way Home’ op Netflix?

Op het moment van schrijven kun je op Netflix kijken naar Spider-Man (2002), Spider-Man 2 (2004) en The Amazing Spider-Man (2012). De nieuwere films zijn er op het moment van schrijven niet te zien, maar Spider-Man: Homecoming (2017) zat wel tussen de toegevoegde films en series op Netflix in januari 2022.

Inmiddels is gebleken dat Netflix inderdaad de uitzendrechten voor No Way Home in de wacht heeft weten te slepen. In het overzicht van nieuwe films en series op Netflix in augustus 2022 zien we dat de nieuwste Spider-Man-film sinds donderdag 11 augustus 2022 te zien is op het video on demand-platform in Nederland.

🔵 Staat of komt ‘Spider-Man: No Way Home’ op Disney+?

Doordat we in Spider-Man veel figuren terug zien uit het Marvel Cinematic Universe, denken kijkers vaak dat de films op Disney+ zullen verschijnen. Het zit echter anders. De Spider-Man films worden gedistribueerd door Sony Pictures Releasing in plaats van Marvel Studios, wat betekent dat deze filmmaatschappij de rechten kan verkopen aan alle mogelijke streamingdiensten. Hierdoor zie je ook dat bijvoorbeeld Spider-Man: Far From Home (2019) niet op Disney+ te zien is, maar wel op Pathé Thuis.

Ga direct naar de Spider-Man collectie bij Disney+ 🦸‍♂️

🟣 Staat of komt ‘Spider-Man: No Way Home’ op HBO Max?

In februari wist Deadline te melden dat Sony Pictures Television en WarnerMedia hun samenwerking voor content hebben verlengd, waardoor films als Ghostbusters: Afterlife, Venom: Let There Be Carnage, Uncharted, Morbius, Happiest Season, The Broken Hearts Gallery, Monster Hunter en ook de nieuwste Spider-Man beschikbaar zouden worden op streamingdienst HBO Max in Europa.

Belangrijk om te vermelden is wel dat het om de Oost-Europese landen gaat, namelijk: Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Moldavië, Slovenië, Kroatië, Servië, Montenegro, Bosnië en Herzegovina en Noord-Macedonië. Over Nederland en andere West-Europese landen wordt dus nog niets vermeld. De samenwerking tussen Sony en WarnerMedia maakt echter verdere uitbreiding van de contentdeal waarschijnlijker, waardoor het zeker mogelijk is dat we hier binnenkort meer over horen.

➝ Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via onze nieuws- en informatiepagina over HBO Max en via je mail 📬

Verhaal en trailer van ‘Spider-Man: No Way Home’ (2021)

Voor het eerst in de filmgeschiedenis van Spider-Man wordt de identiteit van onze vriendelijke buurtheld onthuld, waardoor zijn superheldenverantwoordelijkheden in conflict komen met zijn normale leven en degenen om wie hij het meest geeft in gevaar komen. Wanneer hij de hulp inroept van Dokter Strange om zijn geheim te herstellen, scheurt de spreuk een gat in hun wereld, waardoor de machtigste schurken die ooit tegen een Spider-Man hebben gevochten, in welk universum dan ook, vrijkomen. Nu zal Peter zijn grootste uitdaging tot nu toe moeten overwinnen, die niet alleen zijn eigen toekomst voor altijd zal veranderen, maar ook de toekomst van het Multiversum.

Streaming informatie over de film

Spider-Man: No Way Home is enorm snel razend populair geworden. De film wordt tot nu toe al beoordeeld met een uitstekend gemiddelde van 8,7 uit 400.000 stemmen op IMDb, maar weet ook flink wat centen in het laatje te brengen. Begin januari 2022 werd al duidelijk dat de film was gestegen naar de #8-positie van best verdienende films aller tijden wereldwijd, waarbij de enige hoger geplaatste superheldenfilms Avengers: Infinity War (2018) en Avengers: Endgame (2019) waren. Daarmee is de nieuwe Spider-Man film ook direct de hoogst geplaatste solo superheldenfilm ooit.

TitelSpider-Man: No Way Home
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 28 minuten
CategorieActie, Avontuur, Sci-Fi
IMDb8,2 uit 867.000 stemmen
RegisseurJon Watts
CastTom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Alfred Molina, Jamie Foxx, Willem Dafoe

Synopsis: Sony Pictures Releasing