Waar kun je de film ‘Spider-Man: No Way Home’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Spider-Man: No Way Home (2021) online kijken kunnen. Tom Holland schittert opnieuw als de superheld en naast hem zien we onder andere Zendaya als MJ en Benedict Cumberbatch als Doctor Strange. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Spider-Man: No Way Home’ (2021) online kijken?

Op het moment van schrijven is nog niet met zekerheid te zeggen wanneer welke streamingdienst de uitzendrechten voor deze gloednieuwe Spider-Man film krijgt, maar op basis van vorige bioscoopreleases is de kans het grootst dat Pathé Thuis ergens in de komende weken als eerste de rechten zal krijgen. We laten meer weten via deze pagina zodra meer nieuws bekend is.

✅ BioscoopSpider-Man: No Way Home is nu in de bioscoop te zien. Deze waren een tijd gesloten vanwege de coronapandemie, maar zijn vanaf woensdag 26 januari weer geopend tot 22:00 uur.
▶️ Pathé Thuis➡️ Bij deze streamingdienst kun je nieuwe films doorgaans razendsnel na de bioscooprelease online kijken. Zoek direct Spider-Man: No Way Home bij Pathé Thuis.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+. Wel bekijk je hier de Spider-Man collectie die bij Disney+ te zien is.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Staat of komt ‘Spider-Man: No Way Home’ op Netflix?

Op het moment van schrijven kun je op Netflix kijken naar Spider-Man (2002), Spider-Man 2 (2004) en The Amazing Spider-Man (2012). De nieuwere films zijn er op het moment van schrijven niet te zien, maar we weten wel dat Spider-Man: Homecoming (2017) tussen de toegevoegde films en series op Netflix in januari 2022 zit.

Je kunt nu niet met zekerheid zeggen of No Way Home (2021) naar Netflix gaat komen, maar op basis van de tijd tussen bioscoopreleases en streamingpremière van eerdere Spider-Man films lijkt het niet waarschijnlijk.

Staat of komt ‘Spider-Man: No Way Home’ op Disney+?

Doordat we in Spider-Man veel figuren terug zien uit het Marvel Cinematic Universe, denken kijkers vaak dat de films op Disney+ zullen verschijnen. Het zit echter anders. De Spider-Man films worden gedistribueerd door Sony Pictures Releasing in plaats van Marvel Studios, wat betekent dat deze filmmaatschappij de rechten kan verkopen aan alle mogelijke streamingdiensten.

Hierdoor zie je ook dat bijvoorbeeld Spider-Man: Far From Home (2019), Spider-Man: Homecoming (2017) en The Amazing Spider-Man 1 & 2 (2012 & 2014) niet op Disney+ te zien zijn, maar wel op Pathé Thuis.

Ga direct naar de Spider-Man collectie bij Disney+ 🦸‍♂️

Staat of komt ‘Spider-Man: No Way Home’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé hetzelfde bedrijf is als Pathé Thuis, waardoor bioscoopfilms bijvoorbeeld na het sluiten van de vestigingen door de coronapandemie vertoond kunnen worden via de streamingdienst. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis is een los bedrijf met een eigen video on demand-platform en andere afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren en kunnen we nog niet voorspellen wanneer No Way Home naar de streamingdienst komt.

Wel is er een volledige collectie van alle beschikbare Spider-Man films ingericht bij Pathé Thuis om eenvoudig door de titels te navigeren.

Ga direct naar de Spider-Man collectie bij Pathé Thuis

Verhaal en trailer van ‘Spider-Man: No Way Home’ (2021)

Voor het eerst in de filmgeschiedenis van Spider-Man wordt de identiteit van onze vriendelijke buurtheld onthuld, waardoor zijn superheldenverantwoordelijkheden in conflict komen met zijn normale leven en degenen om wie hij het meest geeft in gevaar komen. Wanneer hij de hulp inroept van Dokter Strange om zijn geheim te herstellen, scheurt de spreuk een gat in hun wereld, waardoor de machtigste schurken die ooit tegen een Spider-Man hebben gevochten, in welk universum dan ook, vrijkomen. Nu zal Peter zijn grootste uitdaging tot nu toe moeten overwinnen, die niet alleen zijn eigen toekomst voor altijd zal veranderen, maar ook de toekomst van het Multiversum.

SPIDER-MAN: NO WAY HOME - Official Trailer (HD)

Streaming informatie over de film

Spider-Man: No Way Home is enorm snel razend populair geworden. De film wordt tot nu toe al beoordeeld met een uitstekend gemiddelde van 8,7 uit 400.000 stemmen op IMDb, maar weet ook flink wat centen in het laatje te brengen. Begin januari 2022 werd al duidelijk dat de film was gestegen naar de #8-positie van best verdienende films aller tijden wereldwijd, waarbij de enige hoger geplaatste superheldenfilms Avengers: Infinity War (2018) en Avengers: Endgame (2019) waren. Daarmee is de nieuwe Spider-Man film ook direct de hoogst geplaatste solo superheldenfilm ooit.

TitelSpider-Man: No Way Home
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 28 minuten
CategorieActie, Avontuur, Sci-Fi
RegisseurJon Watts
CastTom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Alfred Molina, Jamie Foxx, Willem Dafoe

Synopsis: Sony Pictures Releasing