Kijkcijferkanon ‘Spider-Man: No Way Home’ (2021) is nu online te zien

Na een paar maanden wachten is het eindelijk zo ver: de Marvel-film Spider-Man: No Way Home (2021) verschijnt op een Nederlandse streamingdienst. Pathé Thuis heeft kunnen bevestigen dat de razend populaire Spider-Man film vanaf dinsdag 15 maart 2022 op de videodienst verkrijgbaar is.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

‘Spider-Man: No Way Home’ komt op 15 maart 2022 naar Pathé Thuis

Goed nieuws, want tussen de nieuwe films op Pathé Thuis in maart 2022 zijn een paar absolute toptitels te vinden. Zo kijk je vanaf aankomende maand naar The Matrix Resurrections (2021), maar zal ook Ghostbusters: Afterlife (2021) online verschijnen. Daarnaast heeft de videodienst dus bekendgemaakt dat de nieuwe Spider-Man film No Way Home vanaf dinsdag 15 maart 2022 op Pathé Thuis te koop zal zijn voor €13,99. Vanaf 11 april zal het ook mogelijk zijn om de film bij de streamingdienst te huren vanaf €4,99.

Wij hebben natuurlijk alvast een kijkje bij de film genomen en lieten je in onze recensie weten wat we ervan vonden. Één ding is zeker: met een 8,7 uit bijna een half miljoen stemmen op IMDb, een #30 plek op de lijst van beste films aller tijden en een Oscarnominatie is dit er eentje die op je kijklijst moet.

Andere mogelijke streamingdiensten waarop de film te zien zal zijn in de toekomst

Naast deze TVOD-dienst staan er ook nog een paar mogelijke SVOD-platforms op het kandidatenlijstje om Spider-Man: No Way Home (2021) binnenkort uit te gaan zenden in Nederland. Laten we beginnen bij de videodienst waar de meeste mensen bij Spider-Man en het Marvel Cinematic Universe aan denken: Disney+. De Spider-Man films worden gedistribueerd door Sony Pictures Releasing in plaats van Marvel Studios, wat betekent dat deze filmmaatschappij de rechten kan verkopen aan alle mogelijke streamingdiensten. Hierdoor zie je ook dat bijvoorbeeld Spider-Man: Far From Home (2019), Spider-Man: Homecoming (2017) en The Amazing Spider-Man 1 & 2 (2012 & 2014) niet op Disney+ te zien zijn, maar wel op andere streamingdiensten in Nederland. Overigens heeft Disney+ wel een flinke selectie van andere Spider-Man content in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Verder is recentelijk nieuws naar buiten gekomen over een deal van Sony met WarnerMedia, waardoor HBO Max mogelijk een locatie wordt waarop No Way Home binnenkort te streamen is. Deze samenwerking is momenteel echter alleen nog geldig voor Oost-Europa, dus we zullen moeten afwachten of de deal ook zal worden uitgebreid naar West-Europese landen en dus naar Nederland.

Ten slotte werd laatst bekend dat Starz in de Verenigde Staten de locatie zal zijn waar de nieuwe Spider-Man film in de toekomst te zien is, om specifieker te zijn ergens in de komende zes maanden. Deze streamingdienst is echter niet in Nederland te ontvangen, maar wel is recentelijk een deal met Viaplay gesloten als thuisbasis van STARZPLAY content. Ook deze streamingdienst kunnen we dus nog op het lijstje met potentiële kandidaten houden. Voor nu is echter alleen de release op Pathé Thuis een zekerheidje te noemen.

Spider-Man: No Way Home (film, 2021): verhaal, informatie en trailer

Voor het eerst in de filmgeschiedenis van Spider-Man wordt de identiteit van onze vriendelijke buurtheld onthuld, waardoor zijn superheldenverantwoordelijkheden in conflict komen met zijn normale leven en degenen om wie hij het meest geeft in gevaar komen. Wanneer hij de hulp inroept van Dokter Strange om zijn geheim te herstellen, scheurt de spreuk een gat in hun wereld, waardoor de machtigste schurken die ooit tegen een Spider-Man hebben gevochten, in welk universum dan ook, vrijkomen. Nu zal Peter zijn grootste uitdaging tot nu toe moeten overwinnen, die niet alleen zijn eigen toekomst voor altijd zal veranderen, maar ook de toekomst van het Multiversum.

TitelSpider-Man: No Way Home
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 28 minuten
CategorieActie, Avontuur, Sci-Fi
RegisseurJon Watts
CastTom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Alfred Molina, Jamie Foxx, Willem Dafoe

Synopsis: Sony Pictures Releasing