Gloednieuwe film ‘Ghostbusters: Afterlife’ (2021) is nu te zien op Pathé Thuis

Ghostbusters-fans, opgelet: de vierde en allernieuwste toevoeging in de filmreeks verschijnt binnenkort op een Nederlandse streamingdienst. Ghostbusters: Afterlife met onder andere Finn Wolfhard (Stranger Things) en Paul Rudd (Ant-Man, Avengers: Endgame) zal vanaf 10 maart te koop en vanaf 17 maart te huur zijn bij Pathé Thuis.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

‘Ghostbusters: Afterlife’ komt op 10 maart 2022 naar Pathé Thuis

Maart is met een flinke lijst nieuwe films op Pathé Thuis voor de liefhebbers van grote blockbusters een absolute topmaand. Zo verschijnen er in de komende weken een aantal megatitels op de videodienst. The Matrix Resurrections (2021) en de nieuwe Spider-Man film No Way Home zijn deze maand al beschikbaar op Pathé Thuis. Daarnaast zal Ghostbusters: Afterlife vanaf donderdag 10 maart op de service voor €11,99 te koop zijn. Een weekje later is de film op donderdag 17 maart vanaf €4,99 ook te huren.

De cast en crew van ‘Ghostbusters: Afterlife’

Voor de allernieuwste Ghostbusters is er een mega sterrencast gevonden. Zo schitteren naast Finn Wolfhard (Stranger Things) en Paul Rudd (Ant-Man, Avengers: Endgame) ook Carrie Coon (Gone Girl, The Post) en McKenna Grace (Gifted, I, Tonya) in de bovennatuurlijke komediefilm. De film is door Gil Kenan en Jason Reitman geschreven – met Reitman ook als regisseur.

Je zou kunnen zeggen dat het maken van deze film voor Jason Reitman weggelegd was, aangezien hij de zoon is van de vorige maand overleden Ivan Reitman (regisseur van de eerste twee Ghostbusters films).

‘Ghostbusters: Afterlife’ (film, 2021): verhaal, informatie en trailer

Regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno) en producent Ivan Reitman (Ghostbusters, Ghostbusters II) presenteren het nieuwe hoofdstuk in het originele Ghostbusters universum. In Ghostbusters: Afterlife arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis die hun opa achter heeft gelaten.

TitelGhostbusters: Afterlife
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 4 minuten
CategorieActie, Avontuur, Komedie
RegisseurJason Reitman
CastCarrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Paul Rudd

Synopsis: Sony Pictures Releasing

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.