Is er voetbal vandaag? – Alle wedstrijden (en waar je ze kunt kijken)

Vraag je je af: is er voetbal vandaag? En wil je vanavond het liefst op tv of online kijken naar de wedstrijd met een live stream? Hier vind je in één overzichtelijk schema hoe laat en waar alle wedstrijden te zien zijn in Nederland bij competities als de Eredivisie, Premier League, Bundesliga, Champions League, Europa & Conference League, Keuken Kampioen Divisie, Süper Lig, Ligue 1, Primera División en nog veel meer.

Schema: is er voetbal vandaag en waar kun je de wedstrijden op tv + met live stream online kijken?

In het onderstaande speelschema bekijk je welke wedstrijden er vandaag op het programma staan. Je vindt er de weekdag, tijd, ploeg die thuis speelt en team wat uit speelt vanavond. Daarnaast check je de competitie, kun je meteen beginnen met kijken bij de desbetreffende streaming locatie en vind je welke partij de wedstrijd op tv en/of online uitzendt. Door je competitie, club of streamingdienst in de zoekbalk in te vullen, zie je razendsnel welke wedstrijden hiervoor in het schema staan. Alvast veel kijkplezier gewenst.

→ Populaire wedstrijd op het programma dit weekend: Manchester City – Manchester United 🏟

Voetbal op het programma vanavond om vanuit het buitenland met een VPN te kijken

De uitzendingen van voetbalwedstrijden verschillen per land, waardoor het mogelijk kan zijn dat je tegen een geoblokkade aanloopt. Zo kun je mogelijk niet naar de stream op online tv kijken als je in het buitenland woont of op vakantie bent. Toch is het dan gelukkig alsnog mogelijk om naar de wedstrijden te kijken. Je hebt hiervoor een VPN (afkorting voor de term Virtual Private Network) nodig—vertaald een virtueel privé netwerk.

Het is een soort programma dat je op je computer inschakelt en ervoor zorgt dat gegevens worden versleuteld. Hierdoor wordt je online privacy en de veiligheid van je data gewaarborgd en is het mogelijk om een ander locatiesignaal van je apparaat af te geven dan de daadwerkelijke locatie waar je je bevindt. Neem een goede VPN (lees hier uitleg en tips) en begin direct met het streamen van voetbal vanaf de locatie waar je je nu bevindt. Wanneer er bij uitzenders een gratis proefperiodes van toepassing is, kun je bepaalde tijd kosteloos kijken.

 1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
 2. Zet je locatie via de app op een ander land
 3. Ga direct naar de livestream en begin met kijken ⚽️

Illegale livestreams van alle voetbalwedstrijden

We kunnen wel doen alsof het niet gebeurt, maar dat is ook geen manier om met illegale livestreams om te gaan. Nog steeds kijken er veel mensen wereldwijd naar niet-legale uitzendingen van voetbalcompetities. Dat doen ze bijvoorbeeld via websites als He’s GoalLive Soccer TV of Eleven Sports. We raden dit natuurlijk sterk af om meerdere redenen.

Je bent namelijk niet alleen illegaal bezig, maar ook ontneem je de sport en het team waar je fan van bent een deel van de inkomsten die ze hard nodig hebben. Verder zitten deze illegale websites vaak vol met virussen, wat de veiligheid van je computer, tablet of telefoon in gevaar kan brengen. In plaats hiervan houden we je op de website van Streamwijzer gewoon op de hoogte hoe je legaal en veelal gratis naar sport kijken kunt.


Veelgestelde vragen

 1. Is er voetbal vanavond?

  Jazeker, vanavond staan er meerdere wedstrijden op het programma. In de bovenstaande tabel vind je wie tegen wie speelt, onder andere in de Eredivisie, Premier League, Bundesliga, Champions League, Europa & Conference League en nog veel meer.

 2. Waar kun je online en op tv naar elke voetbalwedstrijd kijken?

  Er zijn verschillende streamingdiensten die voetbalwedstrijden uitzenden, waaronder Viaplay, NLZIET en discovery+. In de tabel in dit artikel zie je welke wedstrijd waar op tv te zien is en hoe je hem online kunt streamen.

 3. Hoe laat is elke voetbalwedstrijd vandaag?

  Meestal worden voetbalwedstrijden in de middag en de avond gespeeld. Zo ook vandaag. Je vindt in het overzicht hoe laat welke wedstrijd op het programma staat.

 4. Wie speelt voetbal in welke competities vandaag?

  In de lijst met wedstrijden worden onder andere de speelschema's van de Nederlandse Eredivisie en Keuken Kampioen vermeld, maar ook van de Engelse Premier League, Duitse Bundesliga en nog veel meer.


Let op: het gebruik van een VPN om sport, films en series te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.