Eredivisie live stream | Gratis voetbal kijken

Hier laten we weten hoe je via een Eredivisie live stream gratis voetbal kijken kan. Streamwijzer houdt je van alle tips en info over streamen en gratis voetbal kijken op de hoogte. Voetbalfans kunnen op deze pagina ook info vinden over de Eredivisie livestream en het volgen van wedstrijden. Alles voor voetbal en de Eredivisie vind je ook hier.

Eredivisie live stream

In principe zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om gratis Eredivisie wedstrijden live te streamen. Vaak worden er deals aangeboden bij televisie- en internetbedrijven om gratis voetbalwedstrijden van de Eredivisie te kunnen kijken. Zo is ESPN (voorheen Fox Sports) de aanbieder van de wedstrijden van de Nederlandse competitie. ESPN is in principe te halen op deze pagina. Echter werkt deze aanbieder samen met meerdere partijen, waardoor je gratis voetbal kan kijken bij een bepaald abonnement. Dat kan gewoon op je smartphone, tablet, laptop, computer of televisie. Het EK en WK is altijd via legale zenders te zien in Nederland. Naast de Eredivisie zijn via meerdere legale aanbieders van voetbal ook alle wedstrijden van de Champions League, Europa League, Jupiler Pro League, Serie A, Premier League, Primera Division, Primeira Liga, Super Lig, Ligue 1, Bundesliga en nog veel meer grote competities te zien. Hieronder laten we weten via welke partijen dit gratis geregeld kan worden.

ESPN (voorheen Fox Sports) via KPN en Ziggo

Door ESPN te kijken heb je geen illegale streams meer nodig om naar de beste voetbalwedstrijden te kijken. De kwaliteit van deze legale streams is een stuk beter dan wanneer je bij de verkeerde websites kijkt. ESPN kijk je gewoon op je mobiele telefoon, laptop, computer, tablet of TV. Als je KPN mobiel hebt in combinatie met KPN internet en KPN televisie krijg je ESPN gratis bij je pakket! Hierbij krijg je overigens alle drie de kanalen van ESPN Eredivisie, waardoor je alle samenvattingen en analyses van de Eredivisiewedstrijden ook kan zien. Ook via de Ziggo is ESPN Eredivisie te halen.

Gratis Eredivisie kijken
Bron: ESPN

ESPN heeft een overzicht geplaatst waar te zien is via welke kanalen het hoe duur is om Eredivisie wedstrijden te kijken. Op het moment van schrijven is ESPN het goedkoopst bij de goede aanbieding van Online.nl, een Alles in 1 – Extra aanbieder. Zij zijn namelijk de enige partij die de drie Eredivisie-kanalen gratis aanbieden in het complete interactieve tv-pakket. Zo kunnen hier naast wedstrijden van Ajax, Feyenoord en PSV ook wedstrijden van de kleinere clubs online gratis te bekijken.

Via Delta, T-Mobile en Youfone zie je dat alleen het eerste kanaal inbegrepen is bij abonnementen. Daar worden de belangrijkste wedstrijden van grote clubs uitgezonden, maar zijn dus veel kleinere wedstrijden niet te zien. Verder zijn belangrijke aanbieders Tele2 met de beste deals voor Mobiel algemeen en XS4ALL.

Naast eerdergenoemde KPN biedt ook Telfort de voetbalzenders gratis wanneer naast internet en TV ook een mobiel abonnement afgenomen wordt. Dit geldt mits het op hetzelfde adres staat.

Illegale streams Eredivisie

Van de veelbekende illegale streams voor de Eredivisie zijn er bijzonder veel te vinden op het internet. Een paar voorbeelden hiervan zijn:

Dit raden we echter af om verschillende redenen. Je bent niet alleen illegaal bezig, maar ook ontneem je het (Nederlandse) voetbal en de club waar je fan van bent een deel van de inkomsten die ze hard nodig hebben. Verder zitten deze illegale websites vaak vol met virussen, wat de veiligheid van je computer, tablet of telefoon in gevaar kan brengen. In plaats daarvan houden we je op deze pagina gewoon op de hoogte hoe je legaal en veelal gratis sport kijken kunt.

Gokwebsites met Eredivisie livestreams

Verder zijn er ook goksites waar kan worden gekeken naar voetbalwedstrijden uit de Eredivisie, meestal mits er betaald is om te gokken. Voorbeelden van dit soort websites zijn de volgende:

Gratis Eredivisie live stream in een kroeg

Natuurlijk is dit een simpele oplossing, maar vooral ook de gezelligste manier om sport live te zien. Via live streams voetbal kijken kan, maar stap vooral eens lekker de deur uit en ga (met vrienden) naar de dichtstbijzijnde kroeg om te genieten van de wedstrijd in de bar. Dat is een stuk leuker dan wanneer je thuis op de bank zit en je sponsort de lokale horeca ook nog eens.

Aanbod streamingdiensten Nederland

Streamwijzer is naast een gratis live streams voetbal gids ook een gids voor digitale streamingdiensten. Op Streamwijzer vind je bijvoorbeeld het volledige Netflix aanbod, Videoland aanbod, Disney+ aanbod en Amazon Prime Video aanbod.