Pathé Thuis verhuurt vanaf vandaag #1 superheldenfilm ‘Spider-Man: No Way Home’

De webslingerende superheldenfilm Spider-man: No Way Home, met Tom Holland, Zendaya en Benedict Cumberbatch in de hoofdrollen, staat al weken als koopfilm voor €13,99 op de eerste plek in de Pathé Thuis Top 10. De grootste bioscoopkraker van 2021 is vanaf vandaag (maandag 11 april) tevens te huur vanaf €4,99 bij Pathé Thuis.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Spider-Man: No Way Home vanaf vandaag te huur bij Pathé Thuis

Marvel en Sony’s nieuwste kijkcijferkanon was de afgelopen weken al te koop via de TVOD-streamingdienst voor €13,99, maar vanaf vandaag is het ook mogelijk om de hitfilm te huren voor slechts 36% van de prijs: vanaf €4,99. Als je de film huurt, dan kun je vervolgens binnen 30 dagen beginnen met kijken. Vanaf dat moment heb je 48 uur de tijd om de film helemaal af te kijken.

Tom Holland is in No Way Home voor de zesde keer te zien als Peter Parker en zijn alter-ego Spider-Man. Het is echter de derde specifiek aan Spider-Man toegewijde film die zich afspeelt binnen het MCU (Marvel Cinematic Universe). Naast hem wordt zijn liefdesinteresse MJ gespeeld door Zendaya, onder andere bekend van de populaire serie Euphoria. De chemie tussen de twee acteurs op het witte doek valt meteen op. Dit is natuurlijk ook niet gek, aangezien de twee hoofdrolspelers ook in het echt een koppel zijn. Opvallend is dat hetzelfde eerdere Spider-Men, Toby Maguire en Andrew Garfield overkwam.

Door critici en fans geprezen

Spider-Man: No Way Home is zowel door fans als critici omarmd en geprezen. Veel liefhebbers vinden dit zelfs de beste Spider-Man film tot nu toe. De film scoort op IMDb dan ook een uitstekend cijfer van 8,5 en op de recensentenwebsite Rotten Tomatoes wordt hij zelfs met een score van 93% beoordeeld.

De superheldenfilm werd recentelijk nog voor een Academy Award genomineerd in de categorie Best Achievement in Visual Effects. No Way Home heeft ook veel records verbroken en werd onder andere al de best bezochte bioscoopfilm van 2021. In totaal is het zelfs de #3 best bezochte bioscoopfilm aller tijden.

Spider-Man: No Way Home (film, 2021): verhaal, informatie en trailer

Voor het eerst in de filmgeschiedenis van Spider-Man wordt de identiteit van onze vriendelijke buurtheld onthuld, waardoor zijn superheldenverantwoordelijkheden in conflict komen met zijn normale leven en degenen om wie hij het meest geeft in gevaar komen. Wanneer hij de hulp inroept van Dokter Strange om zijn geheim te herstellen, scheurt de spreuk een gat in hun wereld, waardoor de machtigste schurken die ooit tegen een Spider-Man hebben gevochten, in welk universum dan ook, vrijkomen. Nu zal Peter zijn grootste uitdaging tot nu toe moeten overwinnen, die niet alleen zijn eigen toekomst voor altijd zal veranderen, maar ook de toekomst van het Multiversum.

TitelSpider-Man: No Way Home
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 28 minuten
CategorieActie, Avontuur, Sci-Fi
RegisseurJon Watts
CastTom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Alfred Molina, Jamie Foxx, Willem Dafoe

Synopsis: Sony Pictures Releasing

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.