Over ons

Streamwijzer is opgericht op 1 januari 2019 met als doel om het aanbod van streamingdiensten te vergelijken en lezers te informeren over nieuwe films en series op de streamingdiensten in Nederland.

Wat doen wij?

Netflix, Disney+, Videoland, Apple TV+, Amazon Prime Video, Ziggo Movies en Series, Discovery+, Film1, NLZIET en NPO Start Plus worden door Streamwijzer vergeleken in aanbod. Ook verschijnt hier het laatste film- en serienieuws. Zoek en filter via Streamwijzer op titel, jaar of categorie en vind je series en films!

Contact

Heb je een vraag voor de Streamwijzer redactie? Twijfel niet om ons een bericht te sturen met het onderstaande formulier of mail naar [email protected] om met ons in contact te komen!

Adverteren

Benieuwd naar de mogelijkheden om te adverteren op Streamwijzer? Mail dan naar [email protected] of neem via het bovenstaande contactformulier contact met ons op.

Pers

Wilt u als perscontact als eerste het laatste nieuws over de streamingdiensten in Nederland ontvangen? Of wilt u wekelijks of maandelijks te weten komen welke films en series op/van Netflix verschijnen/verdwijnen? Stuur dan een mail naar [email protected] om u aan te melden voor de perslijst.

Streamwijzer België

Voor onze fans onder de grens hebben we Streamwijzer België opgericht. Daar kom je alles te weten over de films en series op de streamingdiensten in België. Neem vooral even een kijkje en informeer je Vlaamse vrienden! Ook kan voor meer informatie worden gekeken op de website van Affiliate Marketing Cursus.