Over ons

Streamwijzer is opgericht op 1 januari 2019 met als doel om het aanbod van streamingdiensten te vergelijken en lezers te informeren over nieuwe films en series op de streamingdiensten in Nederland.

Wat doen wij?

Op Streamwijzer vind je het laatste nieuws over de beste films en series op streamingdiensten in Nederland, waaronder Netflix, Disney+, Videoland, Apple TV+, Amazon Prime Video, Ziggo Movies en Series, Discovery+, Film1, NLZIET, NPO Plus en Pathé Thuis.

Contact

Heb je een vraag voor de Streamwijzer redactie? Twijfel niet om ons een bericht te sturen met het onderstaande formulier of mail naar [email protected] om met ons in contact te komen!

Adverteren

Benieuwd naar de mogelijkheden om te adverteren op Streamwijzer? Mail dan naar [email protected] of neem via het bovenstaande contactformulier contact met ons op.

Pers

Wilt u als perscontact als eerste het laatste nieuws over de streamingdiensten in Nederland ontvangen? Of wilt u wekelijks of maandelijks te weten komen welke films en series op/van Netflix verschijnen/verdwijnen? Stuur dan een mail naar [email protected] om u aan te melden voor de perslijst.

Streamwijzer België & Streaming Guider

Onze Vlaamse fans kunnen voor meer informatie over films, series en streamingdiensten terecht bij Streamwijzer België. Engelstalige liefhebbers worden via Streaming Guider van nieuws over de film- en seriewereld op het gebied van streaming voorzien.