Over ons

Netflix, Videoland, Amazon Prime Video en Ziggo GO Movies en Series worden door Streamwijzer vergeleken in aanbod. Ook verschijnt hier het laatste film- en serienieuws. Deze website biedt een overzicht van meerdere films en series van Netflix, Videoland, Ziggo GO Movies en Series, Amazon Prime Video, NLZIET, NPO Start Plus en Film1. Zoek en filter via Streamwijzer.nl op titel, jaar of categorie en vind je series en films!

Contact

Heb je een vraag voor de Streamwijzer redactie? Twijfel niet om ons een bericht te sturen met het onderstaande formulier of mail naar redactie@streamwijzer.nl om met ons in contact te komen!

Adverteren

Benieuwd naar de mogelijkheden om te adverteren op Streamwijzer? Neem ook dan met het bovenstaande contactformulier contact met ons op of mail naar redactie@streamwijzer.nl

Streamwijzer België

Voor onze fans onder de grens hebben we Streamwijzer België opgericht. Daar kom je alles te weten over de films en series op de streamingdiensten in België. Neem vooral even een kijkje en informeer je Vlaamse vrienden!