Over ons

Streamwijzer is opgericht op 1 januari 2019 met als doel om het aanbod van streamingdiensten te vergelijken en lezers te informeren over nieuwe films en series op de streamingdiensten in Nederland.

Wat doen wij?

Netflix, Disney+, Videoland, Apple TV+, Amazon Prime Video, Ziggo Movies en Series, Film1, NLZIET en NPO Start Plus worden door Streamwijzer vergeleken in aanbod. Ook verschijnt hier het laatste film- en serienieuws. Zoek en filter via Streamwijzer op titel, jaar of categorie en vind je series en films!

Contact

Heb je een vraag voor de Streamwijzer redactie? Twijfel niet om ons een bericht te sturen met het onderstaande formulier of mail naar redactie@streamwijzer.nl om met ons in contact te komen!

Adverteren

Benieuwd naar de mogelijkheden om te adverteren op Streamwijzer? Neem ook dan met het bovenstaande contactformulier contact met ons op of mail naar redactie@streamwijzer.nl

Streamwijzer België

Voor onze fans onder de grens hebben we Streamwijzer België opgericht. Daar kom je alles te weten over de films en series op de streamingdiensten in België. Neem vooral even een kijkje en informeer je Vlaamse vrienden!