Waar kun je de film ‘Morbius’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Morbius (2022) online kijken kunnen. In deze film schittert Jared Leto als de titulaire Dr. Michael Morbius, een biochemicus die zichzelf van een zeldzame bloedziekte probeert te genezen. Tijdens één van zijn experimenten infecteert hij zichzelf echter met een vorm van vampirisme. Eerder schreven we er al een recensie over, maar in dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Morbius’ (2022) online kijken?

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Morbius bij Pathé Thuis. Hier is de film al sinds maandag 20 juni 2022 te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
✅ NetflixSinds 30 oktober 2022 is deze film ook in het aanbod van Netflix in Nederland opgenomen.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Morbius niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Morbius nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Staat of komt ‘Morbius’ op Netflix?

De distributie van de film Morbius wordt verzorgd door het bedrijf Sony Pictures Releasing. Zij brachten recentelijk onder andere films als Spider-Man: No Way Home en Venom: Let There Be Carnage uit, beiden momentee te zien bij Netflix in Nederland.

Je kon nog niet met zekerheid zeggen of Morbius (2022) ook naar Netflix zou komen, want Sony Pictures Releasing heeft de rechten in handen. Zij kunnen deze uitzendrechten aan meerdere streamingdiensten verkopen. De tijd leerde dat Netflix inderdaad een verkozen kandidaat hiervoor was, want op 30 oktober verscheen de film online in Nederland.

Staat of komt ‘Morbius’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé precies dezelfde uitzendrechten op hetzelfde moment heeft als Pathé Thuis, waardoor bioscoopfilms gelijktijdig in de bioscoopzaal en op de streamingdienst zouden komen. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis heeft een eigen video on demand-platform en andere afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren.

Wel worden de films van Sony Pictures Releasing doorgaans als eerste na het bioscooptijdvak uitgebracht bij Pathé Thuis, waar ze gehuurd of gekocht kunnen worden. Dit gebeurde ook met de superheldenfilm No Way Home en Let There Be Carnage. De kans was dus al groot dat Morbius enkele weken of maanden na de bioscooppremière op de TVOD-dienst te streamen zou zijn. Inmiddels is de film er sinds juni 2022 ook daadwerkelijk te zien. Hieronder ga je direct naar de website en kun je een kijkje nemen in het aanbod van het video on demand-platform.

Ga direct naar de officiële website van Pathé Thuis 🍿

Verhaal en trailer van ‘Morbius’ (2022)

In de nieuwe actie-thriller Morbius speelt Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvels meest intrigerende personages: anti-held en wetenschapper Michael Morbius. Dr. Morbius is ernstig ziek en kampt met een zeldzame bloedaandoening.

Hij is erop gebrand om deze ziekte te overwinnen en anderen die er ook onder lijden te helpen. Wanhopig neemt hij een grote gok met een experimenteel geneesmiddel. Wat in eerste instantie een groot succes lijkt, blijkt al snel een remedie te zijn die mogelijk nog erger is dan de ziekte.

Streaming informatie over de film

TitelMorbius
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurDaniel Espinosa
CastJared Leto, Adria Arjona, Jared Harris, Tyrese Gibson, Al Madrigal, Matt Smith

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)