Team

De redactie van Streamwijzer houdt je op de hoogte van het laatste nieuws over films, series en streamingdiensten. Hieronder vind je het team van film- en serieliefhebbers dat altijd voor je klaar staat en je up-to-date houdt over de laatste berichten in het streaminglandschap.

Oprichter & Hoofdredacteur: Siebren Hazelhoff Roelfzema

Siebren Hazelhoff Roelfzema

Siebren is liefhebber van films en series en de oprichter van Streamwijzer. Hij houdt het Nederlandse streaminglandschap nauwlettend in de gaten, net als de grote hoeveelheid nieuwe content die dagelijks op alle videodiensten verschijnt.

Redacteur: Jessica Dijkhof

Jessica Dijkhof

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romkoms.

Redacteur: Manuela Al

Manuela Al

Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.

Recensent: Emmo de Bie

Emmo de Bie

Emmo studeert aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij de Master Media & Journalistiek volgt. Tijdens zijn Bachelor Theaterwetenschap aan de UvA heeft hij zijn liefde voor film en cultuur ontdekt en verder kunnen uitwerken. Momenteel houdt hij zich bezig met alle ontwikkelingen op gebied van media en cultuur.