Laatste kans: SkyShowtime trakteert nieuwe abonnees nu nog op drie maanden lang 43% korting

Altijd al een SkyShowtime-abonnement willen uitproberen? Dan is nu je kans: de streamingdienst heeft namelijk een fijne kortingsactie gelanceerd. Sluit je vóór 27 november een nieuw abonnement af, dan profiteer je van 43% korting op de eerste drie maanden.

Aanbieding: eerste drie maanden SkyShowtime voor slechts €3,99 p/m

SkyShowtime-abonnees rekenen normaal gesproken €6,99 per maand af voor hun abonnement. Dit betekent dat je voor drie maanden €20,97 kwijt bent. Nu heeft de streamingdienst echter een tijdelijke aanbieding gelanceerd waarbij je voor drie maanden slechts €11,97 betaalt. In totaal bespaar je dus €9. Met andere woorden: je kunt omgerekend bijna 1½ maand gratis kijken.

De actie loopt tot maandag 27 november en geldt dus alleen voor nieuwe abonnees. Na de eerste drie maanden ga je automatisch over naar de normale abonnementsprijs van €6,99 per maand, al is het natuurlijk ook mogelijk om het abonnement na die periode op te zeggen. 👉 Meld je hier aan bij SkyShowtime en kijk de drie eerste maanden voor €3,99 p/m naar films en series van Universal, Paramount Pictures, Paramount+, DreamWorks en nog veel meer bekende filmstudio’s.

Nieuwe releases in november

Niet helemaal bekend met het aanbod van SkyShowtime? Dan praten wij je even bij. Bij de streamingdienst kijk je naar films en series van acht grote studio’s: Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon. Je vindt hier grote titels als Yellowstone, Tulsa King en Yellowjackets en nieuwe bioscoopfilms als Top Gun: Maverick en Scream 6.

Natuurlijk wordt het aanbod iedere maand aangevuld met nieuwe films en series. Zo komt de fijne horrorkomedie Renfield met Nicolas Cage in november naar SkyShowtime en is het op de derde dag van die maand al tijd voor de langverwachte reboot van de hitserie Frasier.

📺 Benieuwd naar welke releases we nog meer allemaal kunnen uitkijken? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand of bekijk wat er binnenkort naar de videodienst gaat komen.

Meer informatie over SkyShowtime

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit platform? Laat je dan informeren via je mail en check regelmatig onze social media-kanalen. Verder volg je de laatste nieuwtjes rondom deze nieuwe streamingdienst ook in de Facebook-groep met Nederlandse SkyShowtime kijkers.

SkyShowtime in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.