Binnenkort op SkyShowtime: alle verwachte films en series

Direct bij de lancering van SkyShowtime in Nederland verschenen er heel wat films en series online op de streamingdienst, maar het video on demand-platform voegt net als de concurrentie maandelijks veel nieuwe titels toe aan het aanbod. Benieuwd waar jij alvast naar kunt gaan aftellen? In het onderstaande overzicht vind je een lijst van alle films en series die binnenkort op de videodienst in Nederland zullen verschijnen.

Binnenkort verschijnen deze films en series op SkyShowtime in Nederland

Op Streamwijzer vind je naast dit overzicht van verwachte titels op SkyShowtime ook:

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

TitelSeizoenDatum
The CurseS1 Afl. 1-55 januari
The CurseS1 Afl. 6-1016 februari
TedSeizoen 122 februari
Apples Never FallSeizoen 1In 2024
HALOSeizoen 2In 2024
KnucklesSeizoen 1In 2024
Mary & GeorgeSeizoen 1In 2024
Mission: Impossible – Dead Reckoning Part OneIn 2024
The Envoys (Los Enviados)Seizoen 2In 2024
The Tattooist of AuschwitzSeizoen 1In 2024
VeronikaSeizoen 1In 2024

Nieuwe releases: films en seizoenen van series op SkyShowtime in Nederland

Wanneer nieuwe afleveringen of de laatste seizoenen op SkyShowtime Nederland komen staat hieronder in de lijst gefilterd met bovenaan de hoogst beoordeelde series. SkyShowtime doet vaak niet lang van tevoren uitspraken over nieuwe releases. De verwachte films en series worden hier dan ook zo vaak mogelijk bijgewerkt, maar het laatste nieuws over binnenkort te verschijnen releases van films en series vind je vooral op de Facebook pagina van Streamwijzer en de Facebook groep met SkyShowtime-kijkers.

SkyShowtime in Nederland

Over Streamwijzer

Naast SkyShowtime worden bijvoorbeeld ook Viaplay, Netflix, Disney+, HBO Max, VideolandAmazon Prime Video andere streamingdiensten door Streamwijzer vergeleken op het gebied van prijs en aanbod. Bovendien verschijnt op deze website het laatste film- en serienieuws over de streamingdienst.