Waar kun je de film ‘Renfield’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Renfield (2023) online kijken kunnen. In deze horrorkomedie volgen we het hulpje van Dracula. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Renfield’ (2023) online kijken?

Renfield was in mei 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Renfield bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 26 juli 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Renfield niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxRenfield is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. Op deze streamingdienst zal Renfield op 9 december 2023 verschijnen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Renfield’ (2023)

In dit moderne griezelverhaal over Dracula’s trouwe dienaar speelt Nicholas Hoult de hoofdrol van Renfield, het gekwelde hulpje van de meest narcistische baas uit de geschiedenis, Dracula (Oscarwinnaar Nicolas Cage). Renfield wordt gedwongen om zijn meester van slachtoffers te voorzien en alles te doen wat van hem gevraagd wordt, hoe vernederend dat ook is. Maar na eeuwenlange dienstbaarheid wil Renfield weleens zien wat het leven buiten de schaduw van de Heer van het Duister te bieden heeft. Alleen weet hij niet zo goed hoe hij uit die ongezonde relatie moet komen.

Streaming informatie over de film

TitelRenfield
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Horror
RegisseurChris McKay
CastNicolas Cage, Nicholas Hoult, Awkwafina, Ben Schwartz, Adrian Martinez

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.