SkyShowtime aanbod: alle films en series in Nederland

We hebben vorig jaar drie nieuwe streamingdiensten mogen verwelkomen in Nederland, waaronder sinds oktober het video on demand-platform SkyShowtime. Benieuwd welke titels je er allemaal kunt kijken? Hier vind je hoe het aanbod van films en series op de streamingdienst eruit ziet.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

SkyShowtime aanbod van films en series in Nederland

SkyShowtime is één van de drie nieuwe streamingdiensten in Nederland in 2022. Dit video on demand-platform wil de strijd aangaan met Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay en andere videodiensten op de Nederlandse markt. In oktober 2022 ging het platform, een joint venture van Comcast Corporation en Paramount Global, live.

Onder deze twee enorme bedrijven in de mediawereld vallen acht grote studio’s: Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon. De films en series die onder deze acht steunpilaren van SkyShowtime vallen, worden verwacht in het aanbod van de streamingdienst in Nederland. In totaal zal er meer dan 10.000 uur aan content op het video on demand-platform verschijnen.

Alle films en series die nu op SkyShowtime in Nederland te zien zijn

Maar natuurlijk wil je weten: welke films en series staan er momenteel precies op SkyShowtime in Nederland? Die film- en seriestudio’s zijn leuk om te weten, maar we willen titels horen! In het onderstaande overzicht vind je welke content inmiddels online staat op de Nederlandse versie van de streamingdienst. Dat zijn al meer dan 900 films en series. Deze zijn standaard gesorteerd op IMDb-score, maar je kunt met de pijltjes en zoekfunctie zelf ook alfabetisch, soort, jaar en categorie als volgorde selecteren. Verder vind je onder de tabel meer informatie over de soorten films en series op het video on demand-platform.

🚨 Let op: SkyShowtime voegt elke maand nieuwe films en series toe aan het aanbod van de streamingdienst. Benieuwd welke titels dit precies zijn? Ga dan naar de overzichten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand.

Meer films en series uit de koker van de acht steunpilaren van SkyShowtime

Zoals we hierboven al verklaarden, is de tabel slechts een eerste greep uit de titels die ook in de toekomst nog op de streamingdienst zullen verschijnen. We doen natuurlijk graag aan wat ‘namedropping’ om een indicatie te krijgen van meer titels die onder de steunpilaren vallen en we in de toekomst nog online kunnen verwachten.

Zo behoren het Bourne-, Chicago en Scream-imperium tot deze merken, maar weten we ook al dat nieuwe seizoenen en spin-offs van Yellowstone er online zullen komen. Daarnaast vallen The Stand, Coyote, Strange Angel, RuPaul’s Drag Race, Ink Master, Inside Amy Schumer, Are You the One?, Dr. Death, Brave New World, One of Us is Lying, Vanderpump Dogs, Wolf Like Me, Chicago Justice, Interrogation ook onder het aanbod van de studio’s en zullen deze titels hopelijk binnenkort online verschijnen.

SkyShowtime in Nederland

Alles over deze nieuwe streamingdienst in Nederland

SkyShowtime ging op 25 oktober 2022 live in Nederland en de prijs van een abonnement is €6,99 per maand of €54,99 per jaar. We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze nieuwe streamingdienst via de informatiepagina over SkyShowtime. Verder vind je op onze website, alle social media-kanalen van Streamwijzer en via je mail natuurlijk het laatste nieuws terug.