SkyShowtime Aanbod

We hebben in 2022 al twee nieuwe streamingdiensten mogen verwelkomen, maar sinds oktober is ook de derde gelanceerd in Nederland: SkyShowtime. Hier vind je hoe het aanbod van films en series op de streamingdienst eruit ziet.

SkyShowtime aanbod van films en series in Nederland

SkyShowtime is één van de drie nieuwe streamingdiensten in Nederland in 2022. Dit video on demand-platform wil de strijd aangaan met Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay en andere videodiensten op de Nederlandse markt. Op 25 oktober ging het platform live. Het is een joint venture van Comcast Corporation en Paramount Global.

Onder deze twee enorme bedrijven in de mediawereld vallen acht grote studio’s: Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon. De films en series die onder deze acht steunpilaren van SkyShowtime vallen, worden verwacht in het aanbod van de streamingdienst in Nederland. In totaal zal er meer dan 10.000 uur aan content op het video on demand-platform verschijnen.

All films en series die nu op SkyShowtime in Nederland te zien zijn

Maar natuurlijk wil je weten: welke films en series staan er nu al precies op SkyShowtime in Nederland? Die film- en seriestudio’s zijn leuk om te weten, maar we willen titels horen! In het onderstaande overzicht vind je welke content inmiddels online staat op de Nederlandse versie van de streamingdienst. Daarnaast laten we in ons overzicht van nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand een lijst met de titels zien die later toegevoegd zullen worden. Over een breder inkijkje in het totale verwachte aanbod lees je meer onder de tabel.

Let op: het aanbod van films en series op SkyShowtime is onderhevig aan wijzigingen. Op de website van de streamingdienst vind je op elk moment de exacte samenstelling van titels.

Meer films en series uit de koker van de acht steunpilaren van SkyShowtime

Zoals we hierboven al verklaarden, is de tabel slechts een eerste greep uit de titels die ook in de toekomst nog op de streamingdienst zullen verschijnen. We doen natuurlijk graag aan wat ‘namedropping’ om een indicatie te krijgen van meer titels die onder de steunpilaren vallen en we in de toekomst nog online kunnen verwachten.

Zo behoren het Bourne-, Chicago en Scream-imperium tot deze merken, maar weten we ook al dat het gloednieuwe vijfde seizoen van Yellowstone online zal komen. Daarnaast vallen The Stand, Coyote, Strange Angel, RuPaul’s Drag Race, Ink Master, Inside Amy Schumer, Are You the One?, Dr. Death, Brave New World, One of Us is Lying, Vanderpump Dogs, Wolf Like Me, Chicago Justice, Interrogation ook onder het aanbod van de studio’s en zullen deze titels hopelijk binnenkort online verschijnen.

SkyShowtime in Nederland

Alles over deze nieuwe streamingdienst in Nederland

SkyShowtime ging dus op 25 oktober 2022 live in Nederland en de prijs van een abonnement is €6,99 per maand of €54,99 per jaar. We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze nieuwe streamingdienst via de informatiepagina over SkyShowtime. Verder vind je op onze website, alle social media-kanalen van Streamwijzer en via je mail natuurlijk het laatste nieuws terug.


Veelgestelde vragen

  • Hoeveel films en series zijn er te zien op SkyShowtime in Nederland?

    SkyShowtime bevat in Nederland meer dan 10.000 uur aan content van Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon. Inmiddels staan er al meer dan 600 films en series online.

  • Welke films en series kun je allemaal bekijken in het aanbod van SkyShowtime in Nederland?

    In dit artikel vind je een overzicht van titels die onder de film- en seriestudio’s van Comcast Corporation en Paramount Global (de eigenaren van SkyShowtime) vallen en dus in het aanbod van de streamingdienst in Nederland te zien zijn.