SkyShowtime Aanbod

We hebben in 2022 al twee nieuwe streamingdiensten mogen verwelkomen, maar er is er nog één op komst: op 25 oktober 2022 wordt SkyShowtime gelanceerd. Hier vind je hoe het aanbod van films en series op de streamingdienst eruit zal komen te zien.

SkyShowtime aanbod van films en series in Nederland

SkyShowtime is één van de drie nieuwe streamingdiensten in Nederland in 2022. Dit video on demand-platform wil de strijd aangaan met Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay en andere videodiensten op de Nederlandse markt. Op 25 oktober zal hij live gaan. Het is een joint venture van Comcast Corporation en Paramount Global.

Onder deze twee enorme bedrijven in de mediawereld vallen acht grote studio’s: Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon. De films en series die onder deze acht steunpilaren van SkyShowtime vallen, worden verwacht in het aanbod van de streamingdienst in Nederland. In de eerste berichtgeving van SkyShowtime kregen we al te horen dat er meer dan 10.000 uur aan content in het aanbod van ons land zal worden gelanceerd.

Alle bevestigde films en series op SkyShowtime

Maar natuurlijk wil je weten: welke films en series komen precies op SkyShowtime in Nederland te staan? Die film- en seriestudio’s zijn leuk om te weten, maar we willen titels horen! In het onderstaande overzicht vind je welke titels voor Europa reeds bevestigd zijn door de streamingdienst zelf. Hier gaat het onder andere om content uit de gelekte trailer, films & series die naar buiten werden gebracht in persberichten en titels die in de reeds gelanceerde Noordse landen bekendgemaakt zijn. Er kunnen verschillen zitten tussen het aanbod van daar en hier in Nederland, maar het grootste deel zal naar verwachting overeenkomen. Over een breder inkijkje in het totale verwachte aanbod lees je mee onder de tabel.

Meer films en series uit de koker van de acht steunpilaren van SkyShowtime

Zoals we hierboven al verklaarden, is de tabel slechts een eerste greep uit de titels die op de streamingdienst zullen verschijnen. Helaas is het exacte aanbod van SkyShowtime in Nederland nog niet bekendgemaakt, maar we willen graag wel wat ‘namedropping’ doen om een indicatie te krijgen van meer titels die onder de steunpilaren vallen.

Zo behoort het Star Trek-imperium tot deze merken, maar verwachten we ook dat Frasier, iCarly en The Good Wife + The Good Fight online komen. Verder zijn een paar bekende Originals Yellowstone, The Stand, Coyote, Strange Angel, RuPaul’s Drag Race, Paranormal Activity: Next of Kin, Dora the Explorer, Beavis and Butt-Head, Ink Master, Inside Amy Schumer, Are You the One?, Dr. Death, Brave New World, One of Us is Lying, Vanderpump Dogs, Wolf Like Me en Interrogation.

Bovendien lijken de Godfather-serie The Offer, de nieuwe Scream-film, de Fresh Prince of Bel-Air reboot serie Bel-Air en de vikingfilm The Northman online te komen. Ook hopen we de razend populaire Chicago-reeks te mogen verwelkomen met Chicago Fire, Chicago P.D., Chicago Med en Chicago Justice. We hebben bij Streamwijzer alvast een verwachting van de te verschijnen titels gepubliceerd met verhaal en trailer: bekijk deel 1, deel 2 en deel 3.

SkyShowtime in Nederland

Alles over deze nieuwe streamingdienst in Nederland

SkyShowtime zal dus op 25 oktober 2022 live gaan, maar de prijs van een abonnement is nog niet bekend. We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze nieuwe streamingdienst via de informatiepagina over SkyShowtime. Verder vind je op onze website, alle social media-kanalen van Streamwijzer en via je mail natuurlijk het laatste nieuws terug.


Veelgestelde vragen

  1. Hoeveel films en series zullen te zien op SkyShowtime in Nederland?

    SkyShowtime zal in Nederland meer dan 10.000 uur aan content toevoegen van Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon.

  2. Welke films en series kun je allemaal bekijken in het aanbod van SkyShowtime in Nederland?

    In dit artikel vind je een overzicht van titels die onder de film- en seriestudio's van Comcast Corporation en Paramount Global (de eigenaren van SkyShowtime) vallen en dus verwacht worden in het aanbod van de streamingdienst in Nederland.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.