Wat kost een abonnement op SkyShowtime in Nederland?

Ben je ook benieuwd naar het antwoord op de vraag: wat kost SkyShowtime? Dan ben je niet de enige. Film- en serieliefhebbers in Nederland willen graag weten wat de prijs van een abonnement op deze nieuwe streamingdienst, die in oktober 2022 werd gelanceerd, momenteel is. In dit artikel laten we je alles weten over een abonnement op SkyShowtime en de bijkomende kosten.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Wat kost SkyShowtime?

Laten we beginnen bij het begin: de kosten van een standaard abonnement op SkyShowtime in Nederland zijn €6,99 per maand of €54,99 per jaar. Dat is vergelijkbaar met andere Europese landen waarin de videodienst al eerder live was. In Finland betalen abonnees namelijk €6,99 p/m en ook de kosten in Zweden (± €7,34), Noorwegen (± €7,92) en Denemarken (± €9,27) liggen daar allemaal dicht bij in de buurt.

Daarnaast was er echter ook een levenslange kortingsactie van 50%, maar deze is inmiddels verlopen. Je kunt echter nog steeds 33% minder voor een lidmaatschap betalen door te kiezen voor het jaarabonnement. Met dit soort aantrekkelijke aanbiedingen voor abonnees is de streamingoorlog in Europa dan ook echt losgebarsten, waardoor videodiensten naast aanbod van films & series ook de prijs van het abonnement inzetten om zich te onderscheiden van de concurrentie. Mogelijk zullen er overigens, net als in Amerika, ook goedkopere of zelfs gratis versies gelanceerd worden met reclame. Dat zou niet gek zijn, gezien het feit dat ook Warner Bros. Discovery, The Walt Disney Company en Netflix aan zo’n systeem werken. Echter blijft dit slechts een verwachting, en meer informatie hierover zal op een later moment bekendgemaakt worden.

In ruil voor een abonnement krijg je meer dan 10.000 uur aan films en series

De twee bedrijven Comcast Corporation en Paramount Global hebben een joint venture opgericht om de nieuwe streamingdienst SkyShowtime op 25 oktober 2022 te lanceren. Content van beide partijen is op de streamingdienst in Nederland te zien, waardoor we erop ook kunnen genieten van films en originele series van de iconische merken als Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon samen. Hiermee is er in totaal meer dan 10.000 uur aan content te vinden.

Alle films en serie die er momenteel te zien zijn, vind je in het artikel met het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Verder blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom deze nieuwe streamingdienst in de Facebook-groep met Nederlandse SkyShowtime kijkers.

SkyShowtime in Nederland