Waar kun je de serie ‘Yellowstone’ online kijken in 2024?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Yellowstone (2018-) online kijken kunnen. De hitserie telt inmiddels al meerdere seizoenen en is een wereldwijd succes, maar streamen vanuit Nederland was lange tijd moeilijk. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, Videoland, Amazon Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Yellowstone’ uit 2018 online kijken?

Eerder was het al mogelijk om op televisie naar Yellowstone te kijken, maar door de komst van SkyShowtime naar Nederland kun je de serie nu ook streamen. Seizoen 1-4 kwamen in oktober 2022 online, waarna seizoen 5 vanaf 14 november 2022 volgde. Ook kun je inmiddels kijken naar twee spin-off series in hetzelfde universum: de prequels 1883 en 1923.

SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Yellowstone bij SkyShowtime. Bij deze streamingdienst vind je alle vijf beschikbare seizoenen van de hitserie in Nederland. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
📺 Ziggo GOJe kunt de serie bij deze provider middels tv-uitzendingen online kijken. Sinds maandag 8 augustus wordt hier elke werkdag een nieuwe aflevering op de zender uitgezonden. 👉 Ga direct naar Paramount Network bij Ziggo.
📺 KPN iTVOok deze aanbieder van internet, tv en bellen vertoont de serie online, doordat het tv-kanaal ook bij deze provider in het basispakket zit. 👉 Ga direct naar Paramount Network bij KPN.
📀 Bol.comBij deze grote Nederlandse webwinkel kun je de DVD of Blu-ray van Yellowstone vinden. 👉 Bekijk de serie op Bol.com.
📀 Amazon.nlOok de wereldwijde online winkelgigant Amazon heeft een eigen Nederlandse webshop waarin de DVD en Blu-ray van deze titel te vinden zijn. 👉 Bekijk de serie op Amazon.nl.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Yellowstone niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is deze titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie niet te vinden op het moment van schrijven.

Verhaal en trailer van ‘Yellowstone’ (2018-)

In Yellowstone volgen we de familie Dutton, een Amerikaanse familie die de grootste ranch van de Verenigde Staten bezit. Aan het hoofd van de familie staat John, wie probeert om op eerlijke wijze zijn geld te verdienen. Dat wordt hem echter bijzonder moeilijk gemaakt, al helemaal wanneer het eigendom van hun land bemoeilijkt wordt.

Streaming informatie over de serie

TitelYellowstone
SoortSerie
Jaar2018-
TaalEngels
Duur5 seizoenen
CategorieWestern, Drama
MakersJohn Linson, Taylor Sheridan
CastKevin Costner, Kelly Reilly, Luke Grimes, Wes Bentley, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Cole Hauser, Gil Birmingham, Jefferson White

Synopsis: SkyShowtime