Waar kun je de serie ‘Yellowstone’ online kijken in 2022?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Yellowstone (2018-) online kijken kunnen. De hitserie telt inmiddels al meerdere seizoenen en is een wereldwijd succes, maar streamen vanuit Nederland blijkt moeilijk. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, Videoland, Amazon Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Yellowstone’ uit 2018 online kijken?

Op het moment van schrijven is het nog geen Nederlandse streamingdienst gelukt om de uitzendrechten van Yellowstone te bemachtigen. Hierdoor is het niet mogelijk om in het Nederlandse aanbod van video on demand-platforms als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video naar de serie te kijken. Toch kun je nu al vanuit Nederland naar Yellowstone kijken door het gebruik van een goede VPN. Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar de serie Yellowstone bij de streamingdienst Peacock kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Yellowstone bij de streamingdienst Peacock en begin met kijken! 🍿

Momenteel is dit de enige mogelijkheid om vanuit Nederland online te kijken naar de serie, maar mogelijk zal de komst van SkyShowtime naar Nederland in de toekomst een eenvoudigere optie bieden om Yellowstone te streamen. Tot die tijd kun je ook via de twee onderstaande webwinkels de DVD of Blu-ray van de hitserie vinden.

🔜 SkyShowtimeDe verwachting is dat deze populaire serie naar de nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt, maar dit is nog niet officieel bevestigd.
📀 Bol.comBij deze grote Nederlandse webwinkel kun je de DVD of Blu-ray van Yellowstone vinden. Bekijk de serie op Bol.com.
📀 Amazon.nlOok de wereldwijde online winkelgigant Amazon heeft een eigen Nederlandse webshop waarin de DVD en Blu-ray van deze titel te vinden zijn. Bekijk de serie op Amazon.nl.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Yellowstone niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is deze titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie niet te vinden op het moment van schrijven.

Verhaal en trailer van ‘Yellowstone’ (2018-)

In ‘Yellowstone’ volgen we de familie Dutton, een Amerikaanse familie die de grootste ranch van de Verenigde Staten bezit. Aan het hoofd van de familie staat John, wie probeert om op eerlijke wijze zijn geld te verdienen. Dat wordt hem echter bijzonder moeilijk gemaakt, al helemaal wanneer het eigendom van hun land bemoeilijkt wordt.

Official Mid-Season 1 Yellowstone Trailer | Paramount Network

Streaming informatie over de serie

TitelYellowstone
SoortSerie
Jaar2018-
TaalEngels
Duur5 seizoenen
CategorieWestern, Drama
MakersJohn Linson, Taylor Sheridan
CastKevin Costner, Kelly Reilly, Luke Grimes, Wes Bentley, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Cole Hauser, Gil Birmingham, Jefferson White

Afbeelding: Unsplash (ter illustratie)

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.