Waar kun je de serie ‘Yellowjackets’ (2021-) online kijken in Nederland?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Yellowjackets (2021-) online kijken kunnen. Dit werd de nieuwe Lost genoemd en draait om vier vrouwen die 25 jaar geleden een vliegtuigcrash overleefden en vervolgens in de wildernis moesten overleven. De geprezen serie is op de Amerikaanse tv-zender Showtime verschenen, maar waar kunnen we er in Nederland naar kijken? In dit artikel geven wij aan of deze titel op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Yellowjackets’ (2021-) online kijken?

Yellowjackets is een bloedstollende thrillerserie waarvan het tweede seizoen inmiddels al afgelopen is. De eerste aflevering hiervan verscheen op 24 maart op de Amerikaanse tv-zender Showtime, de laatste kwam op 21 mei. Maar hoe kunnen we hier in Nederland naar kijken? Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

SkyShowtimeYellowjackets kwam op zaterdag 20 mei naar SkyShowtime. Op die datum verscheen het complete eerste seizoen en ging ook het tweede seizoen van start met wekelijkse afleveringen.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Prime Video is de serie Yellowjackets niet te streamen.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Yellowjackets helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Yellowjackets’ (2021-)

Yellowjackets is een fascinerende mix van psychologische horror, survival en coming-of-agedrama. De serie volgt een voetbalteam van supergetalenteerde meiden die het (on)geluk hebben een vliegtuigcrash diep in de afgelegen noordelijke wildernis te overleven. De serie beschrijft een gecompliceerd maar succesvol team dat afglijdt in woeste waanzin en volgt tegelijkertijd de levens die ze bijna 25 jaar na de vliegtuigcrash leiden. Het verleden lijkt niet echt afgesloten en wat er in de wildernis begon is nog lang niet voorbij.

Streaming informatie over de serie

TitelYellowjackets
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
GenreDrama, Horror
MakersAshley Lyle, Bart Nickerson
CastMelanie Lynskey, Tawny Cypress, Ella Purnell, Sophie Nélisse, Sophie Thatcher, Samantha Hanratty, Steven Krueger, Warren Kole, Christina Ricci, Juliette Lewis, Keeya King, Kevin Alves, Jasmin Savoy Brown, Courtney Eaton, Liv Hewson, Jane Widdop, Alexa Barajas, Luciano Leroux

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.