Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 14 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 14 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in april 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 14 (2021)

In week 14 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. The Serpent (serie, 1 seizoen)

Het kronkelige, waargebeurde verhaal van Charles Sobhraj, een moordenaar, dief en verleidelijke meester in vermomming, die in het midden van de jaren ’70 een verborgen duisternis was op het hippiepad van Azië.

2. Just Say Yes (film, 2021)

Ongeneeslijk romantische Lotte ziet haar leven overhoop gehaald wanneer haar plannen voor een perfecte bruiloft in duigen vallen — net als haar zelfingenomen zus zich verlooft…

3. ¿Quién mató a Sara? (serie, 1 seizoen)

Alex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij er is ingeluisd voor de moord op zijn zus. Hij gaat op zoek naar veel meer dan de echte dader van de misdaad.

Goed nieuws voor liefhebbers, want de komst van seizoen 2 van ¿Quién mató a Sara? is al aangekondigd! Vanaf 19 mei 2021 kun je genieten van gloednieuwe afleveringen van de Mexicaanse misdaadserie.

4. Formula 1: Drive To Survive (serie, 3 seizoenen)

Documentaire die de kijker meeneemt in de cockpits, de paddock en het leven van de hoofdrolspelers in de Formule 1. De serie gaat over het Formule 1 Wereldkampioenschap en heeft een ongeëvenaarde en exclusieve toegang tot de snelste coureurs, teamleiders en eigenaars, evenals het eigen managementteam van de Formule 1.

Nu het derde seizoen van de populaire F1-docureeks recentelijk is verschenen in aanloop van de start van het Formule 1-seizoen in Bahrein, gaan er al geluiden dat ook bij deze eerste race de crew van Netflix al aan het filmen is voor een vierde seizoen.

5. New Amsterdam (serie, 2 seizoenen)

Dr. Max Goodwin is briljant, charmant – en de nieuwe medisch directeur van Amerika’s oudste openbare ziekenhuis. Terwijl hij vastbesloten is de bureaucratie af te breken om uitzonderlijke zorg te verlenen, zijn de dokters en het personeel daar niet zo zeker van. Ze hebben dit al eerder gehoord, en niemand anders heeft die beloftes waargemaakt.

Max neemt geen genoegen met “nee”, verstoort de status quo en bewijst dat hij voor niets zal stoppen om dit onderbezette, ondergefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen – het enige ziekenhuis ter wereld dat in staat is om Ebola-patiënten, gevangenen van Rikers Island en de president van de Verenigde Staten allemaal onder één dak te behandelen – en het de glorie terug te geven waarmee het op de kaart is gezet.

Momenteel is het nog de vraag of ook seizoen 3 van New Amsterdam binnenkort naar Netflix zal komen.

6. The Irregulars (serie, 1 seizoen)

De serie speelt zich af in Victoriaans Londen en volgt een bende verwarde tieners die worden gemanipuleerd om misdaden op te lossen voor de sinistere dokter Watson en zijn mysterieuze zakenpartner, de ongrijpbare Sherlock Holmes.

Al twee weken voordat The Irregulars op Netflix zou verschijnen werd al bekend door productiedocumenten dat er een tweede seizoen van de Netflix Original-serie zal volgen. Wanneer dit nieuwe deel zal verschijnen op de streamingdienst, is echter niet bekendgemaakt. Vaak zit er wel een jaar tussen de release van het eerste en tweede seizoen, al helemaal nu de Coronacrisis het filmen ook nog eens extra kan vertragen. Toch lijkt het er volgens diezelfde documentatie wel op alsof het filmen al in de zomer van 2021 zou beginnen, wat wellicht een lancering rond eind 2021 of begin 2022 zou kunnen betekenen.

7. Sniper: Ghost Shooter (film, 2016)

Sluipschutters die een gaspijpleiding tegen terroristen moeten beschermen, vermoeden een inbreuk op de beveiliging wanneer ze het doelwit worden van een spookschutter die hun locatie kent.

8. Hasta El Cielo / Sky High (film, 2021)

Een commentaar op de Spaanse samenleving verkleed als een thriller over de tegenslagen van een bende jonge kleine criminelen na de onroerend goed crash.

9. Honest Thief (film, 2020)

Ze noemen hem de In-and-Out-Bandit omdat de nauwgezette dief Tom Carter (Liam Neeson) 9 miljoen dollar heeft gestolen van banken in een kleine stad, terwijl hij erin slaagde zijn identiteit geheim te houden. Maar nadat hij verliefd wordt op de sprankelende Annie (Kate Walsh), besluit Tom om een nieuwe start te maken door schoon schip te maken over zijn criminele verleden, maar hij wordt bedrogen door twee meedogenloze FBI-agenten.

Netflix-abonnees waren ongelooflijk blij toen de gloednieuwe film Honest Thief naar Netflix kwam. Een half jaar geleden was de film namelijk nog in de bioscoop te zien, maar nu is hij dus al online verschenen op de streamingdienst.

10. The Blacklist (serie, 7 seizoenen)

Raymond “Red” Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring…

Van The Blacklist kun je nu seizoen 7 op Netflix bekijken nadat deze van Videoland is verwijderd. Wel is seizoen 8 van The Blacklist op Videoland begonnen.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.