Netflix stopt met The Irregulars, geen tweede seizoen voor de Sherlock-serie

Liefhebbers van de Sherlock Holmes-verhalen konden sinds maart 2021 genieten van een nieuwe serie aan het imperium van de detective! De Netflix Original-serie The Irregulars geeft een compleet eigen, jonge en betoverende kijk op het verhaal van de beroemde fictionele detective op 221B Baker Street. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Irregulars seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van The Irregulars over?

De serie speelt zich af in Victoriaans Londen en volgt een bende verwarde tieners die worden gemanipuleerd om misdaden op te lossen voor de sinistere dokter Watson en zijn mysterieuze zakenpartner, de ongrijpbare Sherlock Holmes.

Titel: The Irregulars
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Fantasy
Cast: McKell David, Thaddea Graham, Jojo Macari
Maker: Tom Bidwell

Komt er een The Irregulars seizoen 2 op Netflix Nederland?

Het leek er even op dat The Irregulars van Netflix een tweede seizoen zou krijgen. Twee weken voor de lancering werden namelijk productiedocumenten gevonden, waaruit zou blijken dat er een tweede seizoen van de Netflix Original-serie zou volgen.

Helaas bleek dit uiteindelijk niet het geval te zijn. Via de Amerikaanse website Variety werd op 4 mei 2021 bekendgemaakt dat de serie niet zou worden verlengd. Dit wordt altijd besloten vanuit een afweging tussen de productiekosten van de serie en de kijkcijfers. Helaas bleek dit, ondanks de overwegend goede aantallen kijkers, negatief uit te komen.

→ Vergelijkbare series met The Irregulars vind je hier 🍿