Netflix Aanbod

In deze lijst vind je het volledige Netflix aanbod in Nederland. Alle films en series die je nu op Netflix kunt kijken zijn op te zoeken in deze tabel. De lijst met het aanbod van Netflix Nederland wordt regelmatig bijgewerkt om hem zo up-to-date mogelijk te houden.

In de eerste kolom wordt de titel gegeven van de film of serie op www.netflix.nl. Het aantal seizoenen van series wordt ook weergegeven. Daarnaast kun je zien wat het cijfer op IMDb is, in welke categorie de titel thuis hoort en sinds welke datum hij online staat. Ook is er in de laatste kolom een knop die je direct naar de trailer brengt!

Zoeken in de lijst

In de lijst kun je zoeken naar je favoriete programma. Heb je bijvoorbeeld zin in een actie film of en horror serie? Tik dat genre en het soort (serie of film) in de zoekbalk in om tips te krijgen voor de beste en nieuwste films en series. Deze catalogus leidt je door het volledige assortiment van Netflix Nederland om duidelijk te maken wat nu allemaal online staat in NL!

Netflix aanbod van films en series

→ Staat je favoriete film of het nieuwste seizoen van je serie (nog) niet op Netflix? Dan is hij wel hier te vinden ✅

Onlangs toegevoegd filmaanbod en series op Netflix Nederland

Het filmaanbod van Netflix is alleen al gigantisch. Als je alle films op Netflix optelt kom je op een filmlijst van meer dan 3,000 terecht. Met de lijst van alle series op Netflix erbovenop zit de streamingdienst op een hoeveelheid van bijna 5,000 titels in totaal. Een deel hiervan is in 4k te bekijken, maar dat gaat niet op als je schermkwaliteit te slecht is. Elke dag wordt er wel een nieuw aanbod toegevoegd aan de online streamingdienst. De categorie onlangs toegevoegd is in deze lijst ook vertegenwoordigd door TV-programma’s te filteren op de nieuwste datum van verschijnen. In de onderstaande film and series list voor Netflix Nederland geven we dus aan welke nieuwe releases je online kunt zien binnen ons land. Als je in het buitenland (bijvoorbeeld België of Amerika) bent is er een ander aanbod per land, wat ervoor kan zorgen dat je niet al je films en series van Netflix NL daar terug kan vinden.

Over Streamwijzer

Naast Netflix worden ook streamingdiensten als Disney+, VideolandAmazon Prime Video, HBO Max en Viaplay door Streamwijzer vergeleken. Bovendien verschijnt op deze website het laatste film- en serienieuws over de streamingdienst, zodat je weet wat er te zien of te verwachten is op je favoriete video on demand-platform.

Wat is het aanbod van alle films en series op Netflix Nederland?

De tabel op deze pagina laat zien welke films en series op dit moment in het aanbod van Netflix Nederland online te streamen zijn. Deze series en films zijn te kijken via de streamingdienst op internet. Zoek en filter op titel, jaar, seizoen of categorie om je titel te vinden in het Netflix aanbod.

Welke films en series zijn nieuw op Netflix Nederland?

Elke dag werken we dit overzicht bij, waardoor je steeds de nieuwste films en series bovenaan de lijst ziet staan.

Hoe krijg je meer aanbod van films en series op Netflix dan wat in Nederland beschikbaar is?

Het is mogelijk om een VPN voor Netflix te gebruiken, waardoor je toegang hebt tot het wereldwijde aanbod van films en series. Zo kun je bijvoorbeeld ook het aanbod in de Verenigde Staten gewoon hier in Nederland streamen. Lees alles over de beste VPN om films en series te streamen op Streamwijzer.