Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Netflix (week 13 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Netflix zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Netflix in week 13 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

Lees ook: Deze films en series komen nieuw op Netflix in april 2021 🍿

10x Meest bekeken films en series op Netflix in week 13 (2021)

In week 13 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films en series, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films en series op Netflix zijn van dit moment.

1. ¿Quién mató a Sara? (serie, 1 seizoen)

Quién mató a Sara | Tráiler oficial | Netflix

Alex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij er is ingeluisd voor de moord op zijn zus. Hij gaat op zoek naar veel meer dan de echte dader van de misdaad.

Goed nieuws voor liefhebbers, want de komst van seizoen 2 van ¿Quién mató a Sara? is al aangekondigd! Vanaf 19 mei 2021 kun je genieten van gloednieuwe afleveringen van de Mexicaanse misdaadserie.

2. Snowpiercer (serie, 2 seizoenen)

Snowpiercer Season 2 | Official Trailer | Netflix

Zeven jaar nadat de wereld een bevroren woestenij is geworden, leven de overblijfselen van de mensheid in een eeuwig rijdende trein die rond de aarde rijdt, waar klassenoorlogen, sociale onrechtvaardigheid en de politiek van het overleven zich afspelen.

Wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering van het tweede deel, maar inmiddels is ook al bekendgemaakt dat er een Snowpiercer seizoen 3 zal worden gemaakt.

3. The Irregulars (serie, 1 seizoen)

The Irregulars | Officiële trailer | Netflix

De serie speelt zich af in Victoriaans Londen en volgt een bende verwarde tieners die worden gemanipuleerd om misdaden op te lossen voor de sinistere dokter Watson en zijn mysterieuze zakenpartner, de ongrijpbare Sherlock Holmes.

Al twee weken voordat The Irregulars op Netflix zou verschijnen werd al bekend door productiedocumenten dat er een tweede seizoen van de Netflix Original-serie zal volgen. Wanneer dit nieuwe deel zal verschijnen op de streamingdienst, is echter niet bekendgemaakt. Vaak zit er wel een jaar tussen de release van het eerste en tweede seizoen, al helemaal nu de Coronacrisis het filmen ook nog eens extra kan vertragen. Toch lijkt het er volgens diezelfde documentatie wel op alsof het filmen al in de zomer van 2021 zou beginnen, wat wellicht een lancering rond eind 2021 of begin 2022 zou kunnen betekenen.

4. New Amsterdam (serie, 2 seizoenen)

NEW AMSTERDAM Official Trailer (HD) NBC Medical Drama Series

Dr. Max Goodwin is briljant, charmant – en de nieuwe medisch directeur van Amerika’s oudste openbare ziekenhuis. Terwijl hij vastbesloten is de bureaucratie af te breken om uitzonderlijke zorg te verlenen, zijn de dokters en het personeel daar niet zo zeker van. Ze hebben dit al eerder gehoord, en niemand anders heeft die beloftes waargemaakt.

Max neemt geen genoegen met “nee”, verstoort de status quo en bewijst dat hij voor niets zal stoppen om dit onderbezette, ondergefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen – het enige ziekenhuis ter wereld dat in staat is om Ebola-patiënten, gevangenen van Rikers Island en de president van de Verenigde Staten allemaal onder één dak te behandelen – en het de glorie terug te geven waarmee het op de kaart is gezet.

Momenteel is het nog de vraag of ook seizoen 3 van New Amsterdam binnenkort naar Netflix zal komen.

5. Formula 1: Drive To Survive (serie, 3 seizoenen)

Formula 1: Drive to Survive (Seizoen 3) | Officiële trailer | Netflix

Documentaire die de kijker meeneemt in de cockpits, de paddock en het leven van de hoofdrolspelers in de Formule 1. De serie gaat over het Formule 1 Wereldkampioenschap en heeft een ongeëvenaarde en exclusieve toegang tot de snelste coureurs, teamleiders en eigenaars, evenals het eigen managementteam van de Formule 1.

Nu het derde seizoen van de populaire F1-docureeks recentelijk is verschenen in aanloop van de start van het Formule 1-seizoen in Bahrein, gaan er al geluiden dat ook bij deze eerste race de crew van Netflix al aan het filmen is voor een vierde seizoen.

6. Honest Thief (film, 2020)

Honest Thief Trailer #1 (2020) | Movieclips Trailers

Ze noemen hem de In-and-Out-Bandit omdat de nauwgezette dief Tom Carter (Liam Neeson) 9 miljoen dollar heeft gestolen van banken in een kleine stad, terwijl hij erin slaagde zijn identiteit geheim te houden. Maar nadat hij verliefd wordt op de sprankelende Annie (Kate Walsh), besluit Tom om een nieuwe start te maken door schoon schip te maken over zijn criminele verleden, maar hij wordt bedrogen door twee meedogenloze FBI-agenten.

Netflix-abonnees waren ongelooflijk blij toen de gloednieuwe film Honest Thief naar Netflix kwam. Een half jaar geleden was de film namelijk nog in de bioscoop te zien, maar nu is hij dus al online verschenen op de streamingdienst.

7. The Blacklist (serie, 7 seizoenen)

The Blacklist Season 7 Trailer (HD)

Raymond “Red” Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring…

Van The Blacklist kun je nu seizoen 7 op Netflix bekijken nadat deze van Videoland is verwijderd. Wel is seizoen 8 van The Blacklist op Videoland begonnen.

8. Ginny & Georgia (serie, 1 seizoen)

Ginny & Georgia | Official Trailer | Netflix

Ginny Miller, een angstige vijftienjarige, voelt zich vaak volwassener dan haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare en dynamische Georgia Miller.

Momenteel is nog niet bekend of er ook een seizoen 2 van de populaire serie komt, maar aangezien de kijkcijfers zo goed zijn lijkt de kans zeker aanwezig.

9. De Geheime Dienst voor Magie (film, 2021)

Secret Magic Control Agency Trailer | Netflix Futures

De Geheime Dienst voor Magie stuurt zijn twee beste agenten, Hans en Grietje, om de strijd aan te binden met de heks van het Peperkoekenhuis.

10. Bad Trip (film, 2021)

BAD TRIP Official Trailer (Redband) (2020)

Deze mix van een scripted buddy comedy road movie en een echte verborgen camera prank show volgt de schandalige tegenslagen van twee vrienden die vastzitten in een sleur en die beginnen aan een road trip door het hele land naar NYC. De verhaallijn leidt tot schokkende echte grappen.

Alle films en series die op Netflix verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen week op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per week.

Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand om alvast te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Om te weten te komen welke titels worden verwijderd, ga je naar het verdwijnsein van Netflix.