Inmiddels wachten liefhebbers van de populaire misdaadserie The Blacklist al ruim een jaar (sinds januari 2020) op het zevende seizoen van The Blacklist op Netflix. Inmiddels is zelfs al bekend dat The Blacklist seizoen 8 naar Videoland komt op 13 maart en is de komst van seizoen 9 al bevestigd. Netflix koopt de seizoenen echter meestal wat later pas aan. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Blacklist seizoen 7 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Blacklist over?

Raymond “Red” Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring…

Titel: The Blacklist
Soort: Serie
Jaar: 2013
Duur: 9 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Maker: Jon Bokenkamp
Cast: James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff
IMDb: 8.0 uit 196.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Kijken: Bekijk direct op Videoland

Wanneer komt The Blacklist seizoen 7 op Netflix Nederland?

Onder de selectie van nieuwe films en series op Netflix in maart 2021 valt dit keer naast Moxie, YES DAY, Sky Rojo en meer ook het zevende seizoen van The Blacklist!

  • Wanneer komt The Blacklist seizoen 8 op Netflix?

    Vanaf 14 maart 2021 zal het zevende seizoen van The Blacklist op Netflix te zien zijn in Nederland.

  • Waar kun je de serie The Blacklist online kijken?

    In Nederland is The Blacklist met seizoen 1-6 exclusief te bekijken op Netflix. Het zevende seizoen van de serie is momenteel enkel te streamen bij Videoland en het achtste komt daar op 13 maart 2021 bij.

  • Hoe kun je nu al meer seizoenen van The Blacklist streamen?

    In de Verenigde Staten worden momenteel op Netflix al de afleveringen van seizoen 8 uitgezonden. Daarnaast is ook het zevende seizoen daar op Netflix te bekijken. Met een goede VPN kun je vanuit Nederland met de Amerikaanse Netflix verbinden om nu al de nieuwste seizoenen te bekijken. Vind meer uitleg hierover in het artikel Netflix kijken met een VPN.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Blacklist vind je hier 🍿

Komt er een The Blacklist seizoen 8 of is S7 het laatste seizoen van de serie?

Gelukkig is The Blacklist verlengd met een achtste en zelfs een negende seizoen. Over de komst van dit volgende seizoen op streamingdiensten in Nederland informeren we je via Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van The Blacklist seizoen 7?

Hieronder vind je de trailer van het zevende deel van The Blacklist.

The Blacklist Season 7 Trailer (HD)