Nadat sinds januari 2019 het zesde seizoen van The Blacklist op Netflix te zien is, zijn fans benieuwd wanneer seizoen 7 in Nederland zal verschijnen. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Blacklist S7 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Blacklist over?

Raymond “Red” Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring…

Op IMDb krijgt The Blacklist een 8.0 uit 10!

Wanneer komt The Blacklist seizoen 7 op Netflix Nederland?

Wanneer komt The Blacklist seizoen 7 op Netflix Nederland?

Netflix heeft nog niets bevestigd over de komst van The Blacklist seizoen 7 naar de streamingdienst in Nederland, maar gezien de uitzenddata van de eerdere seizoenen lijkt momenteel januari 2021 de beste schatting.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Blacklist vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 7 van The Blacklist naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een The Blacklist seizoen 8 of is S7 het laatste seizoen van de serie?

Gelukkig is The Blacklist verlengd met een achtste deel! Over de komst van dit volgende seizoen op streamingdiensten in Nederland informeren we je via Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van The Blacklist seizoen 7?

Hieronder vind je de trailer van het zevende deel van The Blacklist beschikbaar.