Honest Thief (2020) met Liam Neeson is nu te zien op Netflix

Fans van Liam Neeson en zijn keiharde actiefilms, opgelet! Er is een gloednieuwe toptitel van de misdadig goede acteur te zien op Netflix: de gloednieuwe film Honest Thief! Deze titel uit oktober 2020 was één van de meest gehuurde films op Pathé Thuis en is nu voor het eerst aan een SVOD streamingdienst toegevoegd. Hieronder vind je het verhaal en de trailer van de film. Veel kijkplezier!

Verhaal en trailer van Honest Thief (2020)

Ze noemen hem de In-and-Out-Bandit omdat de nauwgezette dief Tom Carter (Liam Neeson) 9 miljoen dollar heeft gestolen van banken in een kleine stad, terwijl hij erin slaagde zijn identiteit geheim te houden. Maar nadat hij verliefd wordt op de sprankelende Annie (Kate Walsh), besluit Tom om een nieuwe start te maken door schoon schip te maken over zijn criminele verleden, maar hij wordt bedrogen door twee meedogenloze FBI-agenten.

Details van de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
IMDb: 6.0 uit 27.000 stemmen
Duur: 1 uur en 39 minuten
Regisseur: Mark Williams
Schrijvers: Steve Allrich, Mark Williams
Cast: Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestellen: Bekijk direct op Bol.com

Waar kun je Honest Thief nog meer online kijken?

Voor kijkers die geen abonnement op Netflix hebben, is het nog steeds mogelijk om deze film te streamen. Zo zijn er verschillende video on demand-diensten die het mogelijk maken om de film online te huren of kopen. Via de onderstaande links ga je direct naar Honest Thief op verschillende filmplatforms.

Pathé Thuis: Deze titel is op dit moment te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar de film op Pathé Thuis.

Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt momenteel ook deze titel aan. Ga direct naar de film op Ziggo on Demand.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Prime Video Store: De Prime Video Store heeft deze titel tevens beschikbaar gesteld voor aanschaf. Ga direct naar de film in de Prime Store.

Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.