Inmiddels kun je in Nederland al op twee streamingdiensten genieten van de populaire misdaadserie The Blacklist: Netflix (seizoen 1-6) en Videoland (seizoen 7). Inmiddels is bekendgemaakt dat na het zevende deel ook het achtste seizoen van The Blacklist naar Videoland zal komen in maart 2021. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Blacklist seizoen 8 op Videoland?

Waar gaat het verhaal van The Blacklist over?

Raymond “Red” Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring…

Titel: The Blacklist
Soort: Serie
Jaar: 2013
Duur: 9 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Maker: Jon Bokenkamp
Cast: James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff
IMDb: 8.0 uit 196.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Kijken: Bekijk direct op Videoland

Wanneer komt The Blacklist seizoen 8 op Videoland?

  • Wanneer komt The Blacklist seizoen 8 op Videoland?

    Vanaf 13 maart 2021 zal het achtste seizoen van The Blacklist exclusief op Videoland te zien zijn in Nederland

  • Waar kun je de serie The Blacklist online kijken?

    In Nederland is The Blacklist met seizoen 1-6 exclusief te bekijken op Netflix. Het zevende seizoen van de serie is momenteel enkel te streamen bij Videoland en het achtste wordt hier dus binnenkort aan toegevoegd.

  • Hoe kun je nu al meer seizoenen van The Blacklist streamen?

    In de Verenigde Staten worden momenteel op Netflix al de afleveringen van seizoen 8 uitgezonden. Daarnaast is ook het zevende seizoen daar op Netflix te bekijken. Met een goede VPN kun je vanuit Nederland met de Amerikaanse Netflix verbinden om nu al de nieuwste seizoenen te bekijken. Vind meer uitleg hierover in het artikel Netflix kijken met een VPN.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Blacklist vind je hier 🍿

Komt er een The Blacklist seizoen 9 of is S8 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker, de komst van het negende seizoen van The Blacklist is al bevestigd door productiemaatschappij NBC. Meer informatie vind je in het artikel The Blacklist seizoen 9.

Welke teaser of trailer is er van The Blacklist seizoen 8?

Bekijk hieronder direct de trailer van het achtste seizoen van The Blacklist.

The Blacklist Season 8 Promo (HD)