New Amsterdam seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Liefhebbers van ziekenhuisseries Grey’s Anatomy en Scrubs sprongen een gat in de lucht bij het nieuws dat de populaire nieuwe serie New Amsterdam naar Netflix zou komen op 15 februari 2021! Nu is men echter ook benieuwd of en wanneer het nieuwere derde seizoen van de serie, wat vanaf 2 maart 2021 in de Verenigde Staten uitgezonden wordt, in Nederland op de streamingdienst verschijnt. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van New Amsterdam seizoen 3 op Netflix.

Wanneer komt New Amsterdam seizoen 3 op Netflix Nederland?

Recentelijk werd bekend dat Videoland vanaf 21 december 2021 het derde seizoen van New Amsterdam zou uitzenden. Bij Netflix is op het moment van schrijven nog niets bekend over de komst van nieuwe afleveringen.

→ Vergelijkbare series met New Amsterdam vind je hier 🍿

Waar gaat het verhaal van New Amsterdam over?

De charmante dokter Max Goodwin is de nieuwe medisch directeur van het oudste overheidsziekenhuis in Amerika. Hij is vastbesloten de bureaucratische werkwijze in het ziekenhuis overhoop te gooien om de patiënten uitzonderlijke zorg te verlenen.

TitelNew Amsterdam
SoortSerie
Jaar2018-
Duur4 seizoenen
CategorieDrama
IMDb8,1 uit 32.000 stemmen
CastRyan Eggold, Janet Montgomery, Freema Agyeman, Tyler Labine, Jocko Sims, Alejandro Hernandez, Anupam Kher, Christine Change, Em Grosland
KijkenBekijk direct seizoen 1-2 op Netflix
KijkenBekijk direct seizoen 1-3 op Videoland

Komt er een New Amsterdam seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

NBCUniversal is in de Verenigde Staten al begonnen met het uitzenden van het vierde seizoen van New Amsterdam en inmiddels is de komst van seizoen 5 ook al officieel bevestigd door de televisiemaatschappij. Zodra we meer over de komst naar Nederland weten, wordt het nieuws op Streamwijzer bekendgemaakt.

Welke teaser of trailer is er van New Amsterdam seizoen 3?

Bekijk hieronder de trailer van het derde seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam.