KPN biedt 9 maanden gratis Viaplay aan in bundel, pre-order nu mogelijk

De TV-, telefoon en internetprovider KPN heeft vandaag bekendgemaakt wat voor korting ze aan zullen bieden aan klanten die een abonnement op de nieuwe streamingdienst Viaplay af zullen sluiten via hen. Nieuwe klanten krijgen bij een 1-jarig abonnement 3 maanden Internet & TV voor €35 + 9 maanden gratis Viaplay en bestaande klanten krijgen een tijdelijke Viaplay actieprijs van €9,99 aangeboden (28% korting). Zo kijk je het hele Formule 1-seizoen van 2022 tegen een voordelige prijs.

Nieuwe klanten krijgen 9 maanden gratis Viaplay bij KPN

Eerder deze week lieten we al weten dat het vanaf vandaag, woensdag 26 januari 2022, mogelijk zou zijn om een abonnement op Viaplay te pre-orderen bij KPN en Ziggo. Vanochtend vroeg bracht KPN al het goede nieuws naar buiten hoe hun aanbiedingen eruit zouden komen te zien. Laten we beginnen met nieuwe klanten.

Hier op de officiële website van KPN liet de provider weten wat ze nieuwe klanten bieden die interesse hebben in Viaplay. Je kunt een 1-jarig abonnement voor internet en TV afsluiten en hiervoor krijg je dubbele korting. Allereerst wordt je internet/televisiebundel de eerste 3 maanden verlaagd in prijs naar €35,- p/m, maar daarnaast krijg je maar liefst 9 maanden gratis Viaplay. Die extra bonus heeft een waarde van €125,91 tegenover de gebruikelijke abonnementsprijs bij Viaplay zelf. Vervolgens gaat de prijs over naar de normale prijs van €13,99 per maand.

Ook bestaande klanten van KPN krijgen voordeelprijs voor Viaplay

Maar bestaande klanten hoeven gelukkig ook niet te treuren, want zij hoeven niet diep in de buidel te tasten voor een Viaplay abonnement. Je krijgt namelijk een introductieprijs aangeboden van €9,99 per maand via KPN. Deze aanbieding is geldig tot 1 augustus 2022, waarna de prijs teruggezet wordt naar de gebruikelijke €13,99 p/m.

Ten opzichte van de gebruikelijke prijs van Viaplay bespaar je dan maar liefst 28% per maand. Een abonnement wordt namelijk verlaagd in prijs van €13,99 naar €9,99. Zo is er voor ieder wat wilt: zo wel voor nieuwe als voor bestaande klanten. Er is wel één verschil in kijkopties: er wordt een lineair kanaal geopend voor klanten die via KPN een abonnement op Viaplay nemen.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg 20% korting op een jaarabonnement met sport (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Ziggo volgt vandaag nog met bekendmaking actieprijs

KPN is niet de enige die vandaag haar actieprijs voor Viaplay naar buiten brengt: Ziggo volgt naar verwachting snel. Ook bij deze provider kun je vanaf vandaag een abonnement op de nieuwe streamingdienst met korting pre-orderen.

Viaplay gaat vlak voor de eerste dagen van de F1-uitzendingen van start. Na de lancering van de streamingdienst op 1 maart zijn namelijk van vrijdag 10 maart 2022 tot zondag 12 maart 2022 de eerste testdagen op het circuit van Bahrein. Naast Formule 1 komt er nog veel meer sport, maar ook films en series. Je vindt het in het aanbod van Viaplay in Nederland.

Over alle andere bekendmakingen houden je op de hoogte via de nieuws- en informatiepagina van Viaplay op Streamwijzer. Ook lees je bij ons terug wat we tot nu toe weten over Viaplay.