Viaplay voordelig via KPN te zien in 2022: Formule 1, voetbal, darts, films, series en meer

Heb je een abonnement bij KPN en wil je graag naar de Formule 1 in kijken in 2022? Dan hebben we goed nieuws voor je. Viaplay heeft vandaag namelijk laten weten dat je via KPN F1 kijken kunt in 2022 doordat de streamingdienst een partnerschap heeft afgesloten met de TV-aanbieder. Via de rode knop hieronder ga je direct naar de officiële website van KPN en lees je er meer over. Update 26 januari 2022: inmiddels is de korting bij KPN bekendgemaakt.

Viaplay en KPN slaan handen ineen: Formule 1 kijken in 2022 mogelijk

Vanaf 1 maart 2022 zal Viaplay beschikbaar zijn in Nederland tegen een abonnementsprijs van €13,99 per maand. Vandaag maakte de streamingdienst bekend dat het een partnerschap heeft gesloten met KPN, waardoor het video on demand-platform beschikbaar zal zijn in het entertainment portfolio van de aanbieder. Hierdoor krijgen 3,6 miljoen huishoudens in Nederland onder andere toegang tot de races in het Formule 1-seizoen van 2022.

Klanten van KPN kunnen een abonnement op Viaplay toevoegen aan de bundel van hun TV, internet of entertainment. Ze kunnen zich ook los abonneeren op de streamingdienst. We weten dat Ziggo korting aanbiedt op een bundel met Viaplay, dus zijn natuurlijk benieuwd of dit ook bij KPN het geval zal zijn. Als antwoord op de veelgestelde vraag “Krijgen KPN klanten korting op Viaplay?” laat de TV-aanbieder weten: “Met Viaplay bij KPN wordt het nog leuker om entertainment op een voordelige manier te combineren. Daarover vertellen we binnenkort meer.” Alles hierover lees je hier bij KPN.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 25% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Naast Formule 1 ook meer van Viaplay bij KPN te zien

Als je via KPN een abonnement op Viaplay afsluit, zul je niet alleen toegang krijgen tot de Formule 1. Je krijgt namelijk direct de hele bundel van sport, films en series voor de complete prijs van €13,99 per maand. Een overzicht hiervan vind je op de pagina met het aanbod van Viaplay in Nederland.

Zo kun je onder andere kijken naar de voetbalwedstrijden van de Bundesliga en Premier League, maar ook naar PDC Darts en KSW (Mixed Martial Arts / MMA). Daarnaast worden er 30 eigen Original films en series gelanceerd zoals Love Me, The Box en Honour en komen er in 2022 nog 60 premières online. Ook wordt er content aangekocht van Hollywood-studio’s als MGM, Sony en wiip, waaronder Bad Boys for Life, Jumanji: The Next Level, Men in Black, Tomb Raider, Walker en nog heel veel meer.

Reacties na het sluiten van het partnerschap

Vanuit zowel NENT (het bedrijf achter Viaplay) als KPN is een reactie gegeven op de samenwerking. Zo vertelt Kim Poder,Chief Commercial Officer bij NENT Group: “KPN is één van de marktleiders binnen Nederland en wij kijken uit naar deze samenwerking. Het feit dat Viaplay vanaf maart miljoenen huishoudens over heel het land met KPN zal bereiken, en toegevoegd kan worden aan een breed aanbod aan populaire abonnementen, zal ons helpen met een vliegende start. We hebben Nederland een hoop te bieden en de samenwerking met KPN creëert vele kansen voor zowel de kijkers als voor onze beide partijen.”

Ook Jochem de Jong, Director Partnerships bij KPN, reageert op het nieuws: “Met de komst van Viaplay naar Nederland wordt ons entertainmentaanbod verder verrijkt. Dankzij deze samenwerking zijn de KPN klanten verzekerd van een eersterangs plek tijdens de F1-races wereldwijd en van het grote aanbod aan sport en entertainment dat we samen met Viaplay vanaf volgend jaar kunnen aanbieden. Daarmee wordt het voor klanten nog leuker om hun entertainmentaanbod op een voordelige manier te combineren. We kijken er naar uit om de komst van Viaplay samen met onze klanten te vieren.”

Meer over Viaplay bekendgemaakt

Op woensdagochtend 8 december 2021 werd door Viaplay een persbericht uitgestuurd waardoor we meer te weten kwamen over de toekomst van de streamingdienst. Hierin werd onder andere bekendgemaakt dat een abonnement op het video on demand-platforms €13,99 per maand zal kosten. Het kan direct bij Viaplay worden afgesloten, maar ook via verschillende partners als VodafoneZiggo en KPN.

Dit is de enige prijs die voor een abonnement op Viaplay gecommuniceerd is. Je kunt dus niet kiezen om een afzonderlijk lidmaatschap te nemen voor de Formule 1, Premier League, Darts, Bundesliga of films en series, maar alles zit bij elkaar in één bundel voor een abonnementsprijs van €13,99 p/m.

Daarnaast liet Viaplay weten dat de streamingdienst live zal gaan op 1 maart 2022. De eerste dagen dat de F1-uitzendingen van start gaan zijn vrijdag 10 maart 2022 tot zondag 12 maart 2022, tijdens de eerste testdagen op het circuit van Bahrein. De GP van Zandvoort en de samenvattingen van elke race zullen via de NOS uitgezonden worden.

Ook wordt het reeds bekendgemaakte F1-team van Amber Brantsen, Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk wordt aangevuld met Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel als vaste analisten in studio. Daarnaast zullen Mika Hakkinen, David Coulthard en Tom Kristensen de internationale experts zijn die bij uitzendingen aanschuiven. in de paddock zal Stéphane Kox verslaggever zijn.

Over alle andere bekendmakingen houden je op de hoogte via de nieuws- en informatiepagina van Viaplay op Streamwijzer. Ook lees je bij ons terug wat we tot nu toe weten over Viaplay.

Lees ook: Interview met Viaplay-team: “Er gaat naast Formule 1 nog veel meer komen” 🏎

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.