Viaplay voordelig via KPN te zien in 2023: Formule 1, voetbal, darts, films, series en meer

Heb je een abonnement bij KPN en wil je graag naar de Formule 1 in kijken in 2023? Dan hebben we goed nieuws voor je. Viaplay heeft namelijk laten weten dat je via KPN Formule 1 kijken kunt, ook nog steeds in 2023, doordat de streamingdienst een partnerschap heeft afgesloten met de tv-aanbieder. Via de groene knop hieronder ga je direct naar de officiële website van KPN en lees je er meer over. Daarnaast is er ook nog eens entertainmentkorting beschikbaar.

Viaplay en KPN slaan handen ineen: Formule 1 kijken in 2023 mogelijk

Sinds vorig jaar is Viaplay beschikbaar in Nederland, inmiddels tegen een abonnementsprijs van €15,99 per maand. Al voorafgaand aan de lancering maakte de streamingdienst bekend dat het een partnerschap heeft gesloten met KPN, waardoor het video on demand-platform beschikbaar zal zijn in het entertainment portfolio van de aanbieder. Hierdoor krijgen 3,6 miljoen huishoudens in Nederland onder andere wederom toegang tot de races in het Formule 1-seizoen van 2023.

Klanten van KPN kunnen een abonnement op Viaplay toevoegen aan de bundel van hun tv, internet of entertainment. Ze kunnen zich ook los abonneren op de streamingdienst, net als bij Ziggo. Beide partijen hebben vorig jaar nog kortingen aangeboden, maar de oranje marktleider is daarmee gestopt. Bij KPN kun je echter nog wél korting pakken. Zo laat de tv-aanbieder weten: “Met Viaplay bij KPN krijg je elke maand tot 12,50 korting als je Internet, Mobiel en Viaplay combineert. Deze korting bestaat uit tot 7,50 korting op mobiel. Ook krijg je 5,- Entertainmentkorting, als je dit nog niet voor een andere entertainmentdienst gebruikt.” Alles hierover lees je hier op de officiële website van KPN. Belangrijk om te weten is wel dat de huidige aanbieding voor een jaarabonnement exclusief rechtstreeks bij Viaplay te claimen is.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 12,5% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Naast Formule 1 ook meer van Viaplay bij KPN te zien

Als je via KPN een abonnement op Viaplay afsluit, zul je niet alleen toegang krijgen tot de Formule 1. Je krijgt namelijk direct de hele bundel van sport, films en series voor de complete prijs van €15,99 per maand. Een overzicht hiervan vind je op de pagina met het aanbod van Viaplay in Nederland.

Zo kun je onder andere kijken naar de voetbalwedstrijden van de Bundesliga en Premier League, maar ook naar PDC Darts en KSW (Mixed Martial Arts / MMA). Daarnaast worden er eigen Original films en series gelanceerd zoals Love Me, The Box en Honour en wordt er content aangekocht van Hollywood-studio’s als MGM, Sony en wiip, waaronder Bad Boys for Life, Jumanji: The Next Level, Men in Black, Tomb Raider, Walker en nog heel veel meer. Je houdt het bij via de overzichten van nieuw op Viaplay per maand.

Reacties na het sluiten van het partnerschap

Vanuit zowel NENT (het bedrijf achter Viaplay) als KPN is een reactie gegeven op de samenwerking. Zo vertelde Kim Poder, Chief Commercial Officer bij NENT Group: “KPN is één van de marktleiders binnen Nederland en wij kijken uit naar deze samenwerking. Het feit dat Viaplay vanaf maart miljoenen huishoudens over heel het land met KPN zal bereiken, en toegevoegd kan worden aan een breed aanbod aan populaire abonnementen, zal ons helpen met een vliegende start. We hebben Nederland een hoop te bieden en de samenwerking met KPN creëert vele kansen voor zowel de kijkers als voor onze beide partijen.”

Ook Jochem de Jong, Director Partnerships bij KPN, reageerde op het nieuws: “Met de komst van Viaplay naar Nederland wordt ons entertainmentaanbod verder verrijkt. Dankzij deze samenwerking zijn de KPN klanten verzekerd van een eersterangs plek tijdens de F1-races wereldwijd en van het grote aanbod aan sport en entertainment dat we samen met Viaplay vanaf volgend jaar kunnen aanbieden. Daarmee wordt het voor klanten nog leuker om hun entertainmentaanbod op een voordelige manier te combineren. We kijken er naar uit om de komst van Viaplay samen met onze klanten te vieren.”

Meer over Viaplay bekendgemaakt

In december 2021 werd door Viaplay een persbericht uitgestuurd waardoor we meer te weten kwamen over de toekomst van de streamingdienst. Een abonnement kan inmiddels direct bij Viaplay worden afgesloten, maar ook via verschillende partners als VodafoneZiggo en KPN.

Je kunt niet kiezen om een afzonderlijk lidmaatschap te nemen voor de Formule 1, Premier League, darts, Bundesliga of films en series, maar alles zit bij elkaar in één bundel voor een abonnementsprijs van €15,99 p/m. Over alle andere bekendmakingen houden je op de hoogte via de nieuws- en informatiepagina van Viaplay op Streamwijzer.