Korting op Viaplay abonnement bij Ziggo & KPN wordt snel bekendgemaakt

Eindelijk hebben we goed nieuws voor fans die reikhalzend uitkijken naar de lancering van Viaplay in Nederland. Eerder werd al bekend dat je via Ziggo en KPN een voordelige aanbieding krijgt bij het afsluiten van een abonnement op de nieuwe streamingdienst, maar nu weten we ook wanneer de exacte korting bekendgemaakt wordt: op woensdag 26 januari 2022. Update: inmiddels is de korting bij KPN bekendgemaakt en vervolgens bracht ook Ziggo het goede nieuws naar buiten.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Ziggo en KPN bieden korting aan op abonnement Viaplay

Vanaf 1 maart 2022 zal Viaplay in Nederland te ontvangen zijn tegen een abonnementsprijs van €13,99 per maand. Dat nieuws werd vorige maand door NENT Group, het bedrijf achter de videodienst, naar buiten gebracht. Recentelijk werd echter ook gedeeld dat zowel VodafoneZiggo als KPN een samenwerking met de streamingdienst aan zullen gaan, waardoor een abonnement met korting verkrijgbaar zal zijn.

Hoeveel korting krijg je dan precies op een lidmaatschap bij Viaplay? Dat wordt bekendgemaakt op woensdag 26 januari, want vanaf die dag zal het mogelijk zijn om een abonnement af te sluiten op de nieuwe streamingdienst. Beide TV-aanbieders publiceren dan op hun websites wat de korting zal zijn. Dat vind je hier op de officiële website van Ziggo en hier op de officiële website van KPN.

Abonnement op Viaplay bij Ziggo en KPN zal hetzelfde zijn als direct lidmaatschap

Mocht je je afvragen of die korting ook wat gaat betekenen voor de inhoud van je pakket, dan hebben we goed nieuws voor je. Je krijgt een volledig lidmaatschap bij de nieuwe streamingdienst, maar kunt het met korting aanschaffen via de twee providers. Je zult dus kunnen genieten van de Formule 1, maar ook van de rest van de bundel van sport, films en series. Een overzicht hiervan vind je op de pagina met het aanbod van Viaplay in Nederland.

Er is wel één verschil in kijkopties: er wordt een lineair kanaal geopend voor klanten die via Ziggo een abonnement op Viaplay nemen. Ook KPN opent een F1-zender.

Meer informatie over de streamingdienst

Viaplay gaat vlak voor de eerste dagen van de F1-uitzendingen van start. Na de lancering van de streamingdienst op 1 maart zijn namelijk van vrijdag 10 maart 2022 tot zondag 12 maart 2022 de eerste testdagen op het circuit van Bahrein. De GP van Zandvoort en de samenvattingen van elke race zullen via de NOS uitgezonden worden.

Ook weten we inmiddels dat het F1-presentatieteam van Amber Brantsen, Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk is aangevuld met Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel als vaste analisten in studio. Daarnaast zullen Mika Hakkinen, David Coulthard en Tom Kristensen de internationale experts zijn die bij uitzendingen aanschuiven. In de paddock zal Stéphane Kox verslaggever zijn.

Over alle andere bekendmakingen houden je op de hoogte via de nieuws- en informatiepagina van Viaplay op Streamwijzer. Ook lees je bij ons terug wat we tot nu toe weten over Viaplay.