Cadeautje: we hebben een vierdubbele gratis proefperiode bij Podimo voor je geregeld

We gaan je verrassen met een leuk presentje voor je verjaardag, een extreem vroeg kerstcadeau of hoe je het ook maar wilt zien. En dat is vooral mooi nieuws voor je portemonnee, want wij trakteren je graag samen met Podimo—de nieuwe audiostreamingdienst voor podcasts in Nederland—op 2 maanden gratis luisteren. Normaal gesproken is de kosteloze proefperiode 14 dagen, maar voor al onze bezoekers wordt deze verlengd naar maar liefst 60 dagen. Veel luisterplezier gewenst!

Twee maanden gratis naar Podimo luisteren: zo werkt het

Als je de website van Podimo bezoekt via de homepage, dan zul je het standaard aanbod voor alle nieuwe abonnees toegewezen krijgen en 14 dagen gratis kunnen luisteren. Als je echter naar de speciale actiepagina van Streamwijzer gaat, dan wordt deze kosteloze proefperiode verviervoudigd naar 60 dagen. Bij het aanmaken van je account wordt je alleen gevraagd om één cent over te maken, zodat je betalingsmethode geverifieerd kan worden. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je dit cadeau kunt claimen.

  1. Ga naar de speciale Streamwijzer-actiepagina op de officiële website van Podimo
  2. Vul je e-mailadres in en klik op ‘Probeer 60 dagen gratis’
  3. Vul je naam in, kies een wachtwoord en klik op ‘Doorgaan’
  4. Selecteer je betalingsgegevens en klik op ‘Proefperiode starten’
  5. Begin met gratis naar Podimo luisteren 🤩

Kosten van een abonnement op Podimo na de gratis proefperiode

In het artikel over de prijs van een abonnement op Podimo legden we eerder al uit welke soorten lidmaatschap door de audiostreamingdienst worden aangeboden. Als je het bovenstaande testlidmaatschap activeert, dan zul je na de 60 gratis proefdagen automatisch overstappen naar het goedkoopste zogeheten ‘Premium’ abonnement van €6,99 per maand.

Wat wel belangrijk is om te weten, is dat je altijd de vrijheid hebt om je abonnement te beëindigen. Podimo is namelijk op elk moment opzegbaar, wat betekent dat dit ook al tijdens je gratis proefabonnement kan. Je behoudt altijd je mogelijkheid om te blijven luisteren tot het einde van de 60 dagen, ook als je al ruim vóór het einde van die periode je lidmaatschap hebt stopgezet.

Zowel podcasts als luisterboeken in het aanbod van deze audiostreamingdienst

Het andere beschikbare abonnement bij Podimo heet ‘Premium PLUS’ en heeft een prijskaartje van €11,99 per maand. Het verschil tussen de twee soorten abonnementen is dat je bij Premium ongelimiteerd naar podcasts kunt luisteren en daarnaast tot maximaal 10 uur per maand de beschikking hebt over een selectie van populaire luisterboeken, terwijl je bij Premium PLUS hiernaast zonder restricties een onbeperkt aantal uren naar het volledige aanbod van boeken kunt luisteren.

Mocht je verder nog benieuwd zijn naar het aanbod van Podimo in Nederland, dan lichten we graag een paar populaire podcasts uit. Op onze eerdergenoemde speciale actiepagina vind je onze tips, waaronder bijvoorbeeld Zelfspodcast, Moordcast, De Grote Podcastlas, Man man man de podcast, Moorden in het Noorden, De Beste Smaak van Nederland en meer. Veel luisterplezier gewenst!