Waar kun je de podcast ‘Moorden in het Noorden’ luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de podcast Moorden in het Noorden luisteren kunnen. In deze true crime-reeks wordt elke week op woensdag een nieuwe case besproken van een huiveringwekkende of opzienbarende moordzaak uit Scandinavië. Van de “Koffermoord” tot “Het snelle geld” en van “De Zwarte Weduwe” tot “Het meisje dat lootjes ging verkopen”. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘Moorden in het Noorden’ luisteren?

We weten het inmiddels van hun uitgebreide filmografie: als de Noordse landen ergens goed in zijn, dan is het het vertellen van de spannendste misdaadverhalen. Of ze nou verzonnen of waargebeurd zijn. Door de introductie van een nieuwe audiostreamingdienst in Nederland is er een groot aanbod van Podimo podcasts tot de beschikking van de luisteraar gesteld, ook deels met true crime-producties. Daar maakt tevens MihN als Original show onderdeel van uit. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel naar Moorden in het Noorden kunt luisteren.

✅ PodimoHier kun je exclusief naar alle afleveringen van deze podcast.
SpotifyMomenteel kun je niet via Spotify luisteren naar alle oude afleveringen van Moorden in het Noorden en daarnaast worden de nieuwe episodes er ook niet uitgezonden. Alleen een kleine selectie van afleveringen staat momenteel nog online.
Apple PodcastsOok bij Apple Podcasts kun je slechts een kleine selectie van afleveringen van deze productie vinden, maar alle andere episodes staan er niet op.
Google PodcastsVia Google Podcasts stream je tevens alleen een klein deel van Moorden in het Noorden. Nieuwere en oudere afleveringen beluister je er niet meer.

Verhaal van de podcast ‘Moorden in het Noorden’

Een vrouw die een week voor haar huwelijk op mysterieuze wijze verdwijnt. Twee tieners plannen een moord via sms. Een paar vriendinnen op de vlucht voor de politie van Finland naar Denemarken. Moorden in het Noorden vertelt de verhalen van de meest sensationele, huiveringwekkende en spectaculaire moordzaken in Scandinavië.

Streaming informatie over de podcast

TitelMoorden in het Noorden
Jaar2022-
SoortPodcast
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieMisdaad

Synopsis: Podimo