Waar kun je de ‘Moordcast’ luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de Moordcast luisteren kunnen. In deze true crime-podcast hoor je Dionne Slagter, samen met haar broer Henrik als sidekick, terwijl ze in verhalen van spraakmakende en waargebeurde misdaad duiken. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

Bij welke streamingdienst kun je naar de ‘Moordcast’ luisteren?

Vroeger was de Moordcast nog te vinden in al je favoriete podcastapps, waardoor het lange tijd een van de meest beluisterde shows van Nederland was. Door de verhuizing naar het aanbod van de podcastapp Podimo is dat momenteel niet meer mogelijk, omdat het inmiddels tot een exclusieve productie van de podcastapp is omgetoverd. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel nog naar de Moordcast kunt luisteren.

✅ PodimoHier kun je exclusief naar alle nieuwe afleveringen luisteren, maar daarnaast ook naar de oude uitzendingen.
📺 discovery+Bij de streamingdienst discovery+ is deze podcast niet te beluisteren, maar je vindt er wel Dionne Slagters waargebeurde misdaadprogramma True Crimes Of The ’90s met Dionne Slagter. Wil je deze serie graag kijken? 👉 Ga direct naar de true crime-serie op discovery+.
SpotifyMomenteel kun je niet via Spotify luisteren naar alle oude afleveringen van de Moordcast en daarnaast worden de nieuwe episodes er ook niet uitgezonden. Alleen een kleine selectie van afleveringen staat momenteel nog online.
Apple PodcastsOok bij Apple Podcasts is sinds de verhuizing nog maar een kleine selectie van afleveringen van de Moordcast te zien, net als bij de eerdergenoemde audiostreamingdienst.
Google PodcastsVia Google Podcasts stream je tevens alleen een klein deel van de Moordcast. Nieuwere en oudere afleveringen beluister je er niet meer.

Verhaal en beelden van de ‘Moordcast’

In Moordcast neemt Dionne Slagter je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaad verhalen.

Hieronder bekijk je een uitzending van het YouTube-kanaal van Dionne Slagter, ook bekend als ‘Onnedi’. Van de podcast zelf staan geen beelden op YouTube.

Streaming informatie over de podcast

TitelMoordcast
Jaar2021-
SoortPodcast
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieMisdaad

Synopsis: Podimo