Waar kun je de ‘Zelfspodcast’ luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de Zelfspodcast luisteren kunnen. In deze wekelijkse show nemen jeugdvrienden Jaap Siewertsz van Reesema, bekend als zanger en producer, en Sander Schimmelpenninck, bekend als columnist en presentator, hun leven en de wereld door. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

Bij welke streamingdienst kun je naar de ‘Zelfspodcast’ luisteren?

Vroeger was de Zelfspodcast nog te vinden in al je favoriete podcastapps, waardoor het lange tijd een van de meest beluisterde shows van Nederland was. Door de verhuizing naar het aanbod van de podcastapp Podimo is dat momenteel niet meer mogelijk, omdat het inmiddels tot een exclusieve productie van de podcastapp is omgetoverd. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel nog naar de Zelfspodcast kunt luisteren.

✅ PodimoHier kun je exclusief naar alle nieuwe afleveringen luisteren, maar daarnaast ook naar de oude uitzendingen.
SpotifyMomenteel kun je niet via Spotify luisteren naar alle oude afleveringen van de Zelfspodcast en daarnaast worden de nieuwe episodes er ook niet uitgezonden. Alleen een kleine selectie van afleveringen staat momenteel nog online.
Apple PodcastsOok bij Apple Podcasts is sinds de verhuizing nog maar een kleine selectie van afleveringen van de Zelfspodcast te zien, net als bij de eerdergenoemde audiostreamingdienst.
Google PodcastsVia Google Podcasts stream je tevens alleen een klein deel van de Zelfspodcast. Nieuwere en oudere afleveringen beluister je er niet meer.

Verhaal en beelden van de ‘Zelfspodcast’

In de Zelfspodcast nemen jeugdvrienden Jaap Siewertsz van Reesema (zanger/producer) en Sander Schimmelpenninck (columnist/presentator) hun leven en de wereld door. Twee dertigers met carrières in de media, met Instagrammable levens, maar ook huismussen die verlangen naar het platteland. Twee maatjes met zeer verschillende karakters, maar een gedeelde liefde voor zelfbeklag. Elke week een rondje dieptepunten, een hoofdonderwerp, vele zijpaadjes, kansloze businessideeën en het geven van veren en sneren. Kortom, Siewertsz en Schimmelpenninck doen maar wat.

Hieronder bekijk je de volledige aflevering ‘De Deal’, waarin de verhuizing naar Podimo wordt besproken.

Streaming informatie over de podcast

TitelZelfspodcast
Jaar2019-
SoortPodcast
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieActualiteiten, Entertainment

Synopsis: Podimo