Wat kost Podimo?

Sinds 2022 is Nederland een streamingdienst rijker, specifiek gefocust op podcasts. De nieuwe audiodienst Podimo biedt twee abonnementen aan, waardoor je ook kunt kiezen om van luisterboeken te genieten naast al je favoriete podcasts. De kosten van deze soorten lidmaatschap verschillen echter, dus in dit artikel helpen we je met het antwoord op de vraag: wat kost een abonnement Podimo in Nederland?

→ Meld je nu aan bij Podimo en luister 30 dagen gratis naar alle podcasts op deze nieuwe audiostreamingdienst ✅

Dit zijn de kosten van een abonnement op Podimo: 2 opties

Bij Podimo krijg je toegang tot een groot aanbod van podcasts, maar daarnaast is het ook mogelijk om net als bij Nextory, Bookbeat, Storytel en Kobo Plus via je oortjes audioboeken af te spelen. Om een scheiding te maken tussen de mogelijkheden van dit audio on demand-platform zijn er twee abonnementen met verschillende kostenplaatjes: Premium en Premium PLUS.

Kosten van Podimo Premium in Nederland

Een abonnement bij Podimo Premium kun je allereerst 30 dagen gratis uitproberen. Als je na deze proefperiode verder gaat met luisteren, dan betaal je een bedrag van €4,99 per maand. Hiermee luister je ongelimiteerd naar de exclusieve podcasts, maar krijg je ook tot maximaal 10 uur per maand de beschikking over een selectie van populaire audioboeken. 👉 Bezoek meteen de officiële website en neem ‘Podimo Premium’.

Kosten van Podimo Premium PLUS in Nederland

Als je beslist om onbeperkt te luisteren naar audioboeken in het aanbod van Podimo, dan kies voor het Premium PLUS-lidmaatschap. Hiervoor betaal je na de 30 gratis proefdagen €9,99 per maand. Tegen deze prijs krijg je hetzelfde podcastaanbod als bij het goedkopere Premium-abonnement, maar je luisterboeken worden uitgebreid. Daarnaast kun je zonder restricties een onbeperkt aantal uren naar deze boeken luisteren. 👉 Bezoek meteen de officiële website en neem ‘Podimo Premium PLUS’.

Gratis (proef)abonnementen van 30 dagen tot 12 maanden

In het voorgaande onderdeel las je al dat er een gratis proefperiode beschikbaar is van 30 dagen, maar dit is niet de enige actie die Podimo gelanceerd heeft. Iedereen krijgt namelijk toegang tot deze eerste kosteloze maand, maar via je favoriete podcasts is het in sommige gevallen mogelijk om de proefperiode te verlengen.

Zo werden (betaalde) luisteraars van verschillende podcasts bij de lancering van Podimo in Nederland getrakteerd op 90 kosteloze dagen, maar sommigen kregen zelfs toegang tot een gratis periode van 6 tot 12 maanden. Deze specifieke acties worden op het moment van schrijven niet meer georganiseerd, maar soms is het nog wel mogelijk om 3 gratis maanden audio te streamen. We houden je via de pagina over gratis acties bij Podimo op de hoogte van de meest recente deals.

Meer informatie over streamen en Podimo

Wil je graag alles weten over streamen? Dan ben je bij Streamwijzer aan het juiste adres. Natuurlijk vind je op onze website alles over films en series, maar daarnaast leggen we ook haarfijn uit wat streamen nou eigenlijk inhoudt. Daarnaast kun je bij ons terecht voor alle informatie over sportuitzendingen, luisterboeken en natuurlijk podcasts.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.