SkyShowtime deelt officiële prijs, aanbod en trailer voor Nederlandse markt

We komen stukje bij beetje meer te weten over de lancering van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime. In aanloop naar de Nederlandse premièredag van volgende week (dinsdag 25 oktober 2022) maakte het bedrijf vandaag officieel bekend wat de prijs van een abonnement is en welke films en series wanneer in het aanbod te vinden zullen zijn. Ook is de Nederlandse trailer online gezet en werd bekend dat de service direct op de lanceerdag beschikbaar zal zijn via Apple iOS, tvOS, Android-apparaten, Android TV, Google TV en LG TV.

Prijs van abonnement op SkyShowtime gisteren al bekend, vandaag bevestigd

Toevallig kwamen we er na een nieuwstip gisteren met de redactie van Streamwijzer al achter wat de prijs van een abonnement op SkyShowtime in Nederland zal zijn. Door voorwaarden van een promotie-actie bleek namelijk dat een lidmaatschap hier €6,99 per maand zal kosten. Vanochtend is dit echter ook officieel door het video on demand-platform bevestigd in een persbericht.

Waar echter nog niet meer over bekend is, is de eventuele levenslange korting van 50%. Deze actie werd namelijk, nadat het eerder in Nederland door HBO Max gedaan werd, ook in de eerste vier Europese landen van de streamingdienst live gezet: Finland, Zweden, Noorwegen en Denemarken. Tijdelijk kunnen de vroege beslissers daar voor de helft van de prijs een abonnement afsluiten. Momenteel is nog niet bekend of dit in Nederland ook het geval zal zijn, maar in een reactie op vragen van onze redactie liet een woordvoerder duidelijk blijken dat we in Nederland een soortgelijke “competitieve” verrassing kunnen verwachten tegen een “uitzonderlijke prijs”. Spannend!

🚨 Update (december 2022) → De levenslange kortingsactie werd inderdaad georganiseerd, maar is inmiddels verlopen. Meer informatie over de huidige prijzen en kortingen vind je op: Wat kost een abonnement op SkyShowtime in Nederland?

SkyShowtime in Nederland

Eerste inkijkje in het Nederlandse aanbod van films en series bij SkyShowtime

Uit het persbericht van vanochtend bleek ook dat we alvast een eerste inkijkje in het aanbod van films en series krijgen. Het gaat hierbij om content van Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios en Peacock. In ons overzicht van het aanbod van SkyShowtime hebben we al een lijst beschikbaar gesteld van de verwachte titels op het video on demand-platform, maar nu zijn ook de eerste componenten officieel bevestigd. Per film of serie verschilt het moment van beschikbaarheid, zoals in de tweede kolom van de onderstaande tabel is aangegeven.

TitelSoortWanneer te zien?
Halo📺 Serie🆕 Vanaf lancering
Star Trek: Strange New Worlds📺 Serie🆕 Vanaf lancering
American Gigolo📺 Serie🆕 Vanaf lancering
1883📺 Serie🆕 Vanaf lancering
Yellowstone (seizoen 1-4)📺 Serie🆕 Vanaf lancering
Super Pumped: The Battle for Uber📺 Serie🆕 Vanaf lancering
The First Lady📺 Serie🆕 Vanaf lancering
The Rising📺 Serie🆕 Vanaf lancering
The Fear Index📺 Serie🆕 Vanaf lancering
Let The Right One In📺 Serie🆕 Vanaf lancering
The Offer📺 Serie🆕 Vanaf lancering
Law & Order (seizoen 21)📺 Serie🆕 Vanaf lancering
The Midwich Cuckoos📺 Serie🆕 Vanaf lancering
Yellowstone (seizoen 5)📺 Serie⏱ Later dit jaar
A Friend of the Family📺 Serie⏱ Later dit jaar
Pitch Perfect: Bumper in Berlin📺 Serie⏱ Later dit jaar
The Lost City🎥 Film🆕 Vanaf lancering
Marry Me🎥 Film🆕 Vanaf lancering
Belfast🎥 Film🆕 Vanaf lancering
A Quiet Place Part II🎥 Film🆕 Vanaf lancering
Sonic the Hedgehog 2🎥 Film🆕 Vanaf lancering
Top Gun: Maverick🎥 Film⏱ Komende maanden
Jurassic World Dominion🎥 Film⏱ Komende maanden
Nope🎥 Film⏱ Komende maanden
The Bad Guys🎥 Film⏱ Komende maanden
Downton Abbey: A New Era🎥 Film⏱ Komende maanden
The Northman🎥 Film⏱ Komende maanden
Ambulance🎥 Film⏱ Komende maanden
The Hanging Sun🎥 Film⏱ Komende maanden
Redeeming Love🎥 Film⏱ Komende maanden

Trailer: “duizenden uren aan topentertainment voor het hele gezin”

Ten slotte is ook de eerste Nederlandse trailer naar buiten gekomen met beelden van het verwachte aanbod. SkyShowtime laat weten “het beste entertainment aanbod van ’s werelds meest iconische studio’s en verhalenvertellers samen te brengen. Met duizenden uren aan topentertainment voor het hele gezin, zal onze service de thuisbasis zijn van een uitgebreide selectie van ’s werelds meest langverwachte series en films.”