SkyShowtime stunt met levenslang 50% korting, net zoals HBO Max eerder dit jaar

Begin dit jaar maakte HBO Max, vlak na de lancering van de andere nieuwe streamingdienst Viaplay, een spetterende entree in de Nederlandse markt. Nieuwe abonnees kregen levenslang maar liefst 50% korting als ze in de eerste weken een lidmaatschap af zouden sluiten. De derde nieuwkomer in het streaminglandschap van 2022, SkyShowtime, blijkt nu dezelfde actie aan te bieden bij de Nederlandse introductie. Update: Inmiddels is deze tijdelijke levenslange kortingsactie verlopen, maar op de pagina wat kost SkyShowtime kun je zien wat de huidige prijs van een lidmaatschap is.

Nieuwe streamingdienst SkyShowtime biedt levenslange korting van 50% aan in Nederland

Vorige maand is de nieuwe streamingdienst SkyShowtime live gegaan in de eerste vier Europese markten: Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. Als je vanuit een van deze landen een kijkje nam op de website, bleek dat je een wel heel aantrekkelijk aanbod kreeg van het video on demand-platform: levenslang 50% korting.

Ook in Nederland is dit het geval. Een abonnement op SkyShowtime kost hier normaal gesproken €6,99 p/m, maar deze prijs wordt door de actie verlaagd naar een zeer competitief kostenplaatje van slechts €3,49 per maand. Film- en serieliefhebbers krijgt 42 dagen de tijd om gebruik te maken van de actie, want op 6 december a.s. zal de aanbieding verlopen.

SkyShowtime in Nederland

Op dinsdag 25 oktober 2022 ging SkyShowtime live in Nederland

In Nederland werd SkyShowtime in de ochtend van dinsdag 25 oktober 2022 gelanceerd. Vanochtend verscheen direct een grote catalogus met heel veel films en series online bij het video on demand-platform. Je kunt die titels nu dus allemaal kijken voor de helft van de prijs. Je hele leven lang.

Naar aanleiding van de Scandinavische kortingsactie deed de redactie van Streamwijzer al eerder navraag gedaan bij de streamingdienst om te vragen of de levenslange aanbieding ook hier zal worden geïntroduceerd. De woordvoerder van SkyShowtime kon dit toen nog niet bevestigen of ontkennen, maar liet duidelijk blijken dat we in Nederland een soortgelijke “competitieve” verrassing zouden kunnen verwachten tegen een “uitzonderlijke prijs”.

“De prijs zal competitief zijn, waardoor we geweldige inhoud bieden tegen een uitzonderlijke prijs. We zullen dit in de komende weken aankondigen.”
– Woordvoerder van SkyShowtime*

HBO Max organiseerde begin dit jaar dezelfde tijdelijke kortingsactie

Een fantastische actie is het zeker, maar uitzonderlijk echter niet helemaal meer. In maart werd HBO Max namelijk gelanceerd in Nederland en toen sloeg Nederland steil achterover van hun aanbieding: 50% korting voor altijd. Tenminste, totdat er ooit een dag zou komen dat je je abonnement opzegt. Dan verlies je je voordeel en is dit niet meer terug te halen.

SkyShowtime is mogelijk geïnspireerd door het aanbod van HBO Max, wat met veel enthousiasme door Nederlandse film- en serieliefhebbers werd ontvangen. De voorwaarden bij de actie zijn vergelijkbaar: de korting verloopt als je je abonnement opzegt en prijsstijgingen zijn ook op jouw lidmaatschap van toepassing, al is het natuurlijk slechts voor de helft. Verder nieuws maken we natuurlijk direct bekend via je mail zodra we meer te weten komen en daarnaast vind je het direct in de Facebookgroep met SkyShowtime-kijkers. Ook kun je natuurlijk altijd onze website en social media kanalen in de gaten houden voor updates.


* Origineel statement in het Engels: “Pricing will be competitive offering great content at exceptional value and will be announced in the coming weeks”