TLC gemist? Online terugkijken kan zo bij discovery+

Sister Wives, Outdaughtered, My 600-lb Life, Bevallen met Bobbi, 90 Day Fiancé en nog heel veel meer fantastische realityprogramma’s. Je kent ze waarschijnlijk wel van de populaire zender TLC, een afkorting van The Learning Channel. Heb jij je favoriete programma’s en series van TLC gemist en wil je ze terugkijken? Dat kan gelukkig bij de streamingdienst discovery+, een video on demand-platform voor real-life entertainment. Een abonnement is verkrijgbaar via de eigen website of als add-on kanaal bij Amazon Prime Video.

TLC programma’s die je gemist hebt terugkijken

TLC is samen met zenders als Animal Planet, BBC, Discovery, Discovery Science, Eurosport, Food Network, HGTV, Investigation Discovery en MotorTrend online te streamen op de nieuwe streamingdienst discovery+. Deze kanalen vallen namelijk allemaal onder het aanbod van Discovery’s video on demand-platform.

Je kunt alle programma’s en series die je gemist hebt terugkijken bij de zender TLC door een abonnement op discovery+ te nemen. Daarvoor betaal je verrassend weinig in vergelijking met andere video on demand-platforms, want het lidmaatschap kost slechts €3,99 per maand, wat omgerekend neerkomt op €47,88 per jaar. Dat is veel minder dan bijvoorbeeld de minimale prijs van Netflix (€7,99 per maand) en Disney+ (€8,99 per maand). Via de bovenstaande rode knop kun je een abonnement ook nog eens eerste 7 dagen gratis uitproberen.

Discovery+ heeft allerlei series van TLC

Op TLC bekijk je programma’s als Sister Wives, Outdaughtered, My 600-lb Life, Bevallen met Bobbi, 90 Day Fiancé en nog heel veel meer. Op Streamwijzer vind je over deze programma’s meer informatie in de categorie met het laatste nieuws van discovery+. Ook kun je op onze website het volledige aanbod van programma’s en exclusieve series op discovery+ bekijken, waaronder alle shows van The Learning Channel die op de streamingdienst te zien zijn.

Voor een overzicht op de officiële website ga je naar de TLC-pagina op discovery+. Hier vind je een verzameling van allerlei TLC-series en -programma’s die op het video on demand-platform van Discovery te zien zijn. Daarnaast kun je eens een kijkje nemen in ons overzicht van 5 TLC- shows op discovery+ die je echt gezien moet hebben. Veel kijkplezier!

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook. Veel kijkplezier!

Discovery+ in Nederland