Wat kost een abonnement op streamingdienst discovery+?

Heb jij al gezien dat Nederland een gloednieuwe streamingdienst rijk is? Sinds dinsdag 5 januari 2021 is discovery+ het thuisfront voor fans van real-life entertainment. Daarvoor is het natuurlijk belangrijk om eerst te weten welke prijs verbonden is aan een lidmaatschap bij het video on demand-platform. In dit artikel vind je dan ook antwoord op de vraag: wat kost een abonnement op discovery+?

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Welke abonnementen zijn er beschikbaar voor streamingdienst discovery+?

Discovery+ heeft net als haar voorganger, Dplay, twee abonnementsvormen opgesteld: het maandabonnement en het jaarabonnement. Je kunt als nieuwe abonnee kiezen voor beide abonnementen tegen verschillende prijzen, maar je kunt ook eerst één van de twee uitproberen en vervolgens wisselen tussen de soorten lidmaatschap aan het einde van een factuurperiode.

Het voordeel van een maandabonnement tegenover een jaarabonnement is dat het maandelijks opzegbaar is, maar het voordeel van een jaarabonnement is daarentegen dat de kosten ruim 16% lager liggen dan wanneer wordt gekozen voor een meer flexibel abonnement.

Wat kost een maandabonnement op discovery+?

Voor een maandabonnement op discovery+ betaal je €3.99 per maand (omgerekend €47.88 per jaar) na je gratis proefperiode van 7 dagen. Vervolgens kun je elke maand beslissen of je je abonnement op wilt zeggen, wilt wijzigen in een jaarabonnement of dat je gewoon verder wilt kijken met maandelijkse flexibiliteit.

Wat kost een jaarabonnement op discovery+?

Een jaarabonnement op discovery+ kost €39.99 per jaar (omgerekend €3.33 per maand). Hiermee betaal je dus 16% minder op jaarbasis dan wanneer wordt gekozen voor een maandabonnement. Daarnaast kun je elk jaar kiezen of je op wilt zeggen of dat je het abonnement liever door zou willen lopen. Ook kun je voor elke nieuwe facturering kiezen om je abonnement om te zetten in een flexibel lidmaatschap per maand.

Kun je ook gratis streamen of zijn er juist nog aanvullende kosten voor programma’s?

Het is helaas niet mogelijk om gratis programma’s te bekijken, maar je kunt wel een gratis proefperiode in gang zetten door via de groene of rode knop in dit artikel direct naar discovery+ te gaan.

Verder zullen er nooit aanvullende kosten zijn om programma’s te kijken, want met dit abonnement heb je onbeperkt toegang tot alle programma’s en exclusieve series van discovery+. Veel kijkplezier!

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.