Wat kost een abonnement op streamingdienst discovery+?

In 2021 werd de streamingdienst discovery+ het thuisfront voor fans van real-life entertainment. Natuurlijk is het belangrijk om te weten welke prijs verbonden is aan een lidmaatschap bij het video on demand-platform. In dit artikel vind je dan ook antwoord op de vraag: wat kost een abonnement op discovery+?

Welke abonnementen zijn er beschikbaar voor streamingdienst discovery+?

Discovery+ heeft net als haar voorganger, Dplay, twee abonnementsvormen opgesteld. In dit geval gaat het om het Entertainent-abonnement en het Entertainment & Sport-abonnement. Je kunt als nieuwe abonnee kiezen voor beide abonnementen tegen verschillende prijzen, maar je kunt ook eerst één van de twee uitproberen en vervolgens wisselen tussen de soorten lidmaatschap. Vroeger waren er ook jaarabonnementen beschikbaar, maar inmiddels is het afsluiten hiervan niet meer mogelijk bij discovery+.

Wat kost een Entertainment-abonnement op discovery+?

Voor een maandabonnement op discovery+ Entertainment betaal je €3,99 per maand na je gratis proefperiode van 7 dagen. Vervolgens kun je elke maand beslissen of je je abonnement op wilt zeggen of dat je gewoon verder wilt kijken met maandelijkse flexibiliteit.

Wat kost een Entertainment & Sport-abonnement op discovery+?

Een Entertainment & Sport-abonnement op discovery+ kost €5,99 per maand. In ruil hiervoor krijg je toegang tot hetzelfde aanbod als het andere soort lidmaatschap, maar daarnaast volg je ook wielrennen, Grand Slam tennis, wintersport, UFC vechtsport, PGA golf en nog veel meer.

Kun je ook gratis streamen of zijn er juist nog aanvullende kosten voor programma’s?

Het is helaas niet mogelijk om gratis programma’s te bekijken, maar je kunt wel een gratis proefperiode in gang zetten door via de groene of rode knop in dit artikel direct naar discovery+ te gaan. Verder zullen er nooit aanvullende kosten zijn om programma’s te kijken, want met dit abonnement heb je onbeperkt toegang tot alle programma’s en exclusieve series van discovery+. Veel kijkplezier!