Discovery+ Aanbod

Hier vind je het Discovery+ aanbod in Nederland (voorheen bekend als Dplay). Alle programma’s en exclusieve series die je kunt kijken op het video on demand-platform Discovery+ vind je in deze tabel. De lijst met het Discovery+ aanbod wordt regelmatig bijgewerkt om hem zo up-to-date mogelijk te houden.

Discovery+ aanbod van programma’s en exclusieve series

Zenders van Discovery

In de bovenstaande lijst vind je in een dagelijks geüpdatet overzicht welke films en series nieuw op streamingdienst Discovery+ verschijnen. Dit is het video on demand-platform van Discovery, onder andere bekend van zenders als TLC, Animal Planet, Eurosport, Investigation Discovery en BBC. Gebruikers kunnen tv-programma’s van deze kanalen online kijken via de streamingdienst van Discovery.

Discovery+ in Nederland

Discovery+ maakt verschuiving van tv naar online kijken

Vandaag de dag kijken steeds minder mensen televisie. Het populaire Netflix lijkt samen met concurrenten Amazon Prime Video en Disney+ vooral in te spelen op de vervanging van DVD’s en videotheken. Discovery+ doet het echter net een tandje anders. Met haar televisieprogramma’s lijkt het video on demand-platform vooral dé vervanger te zijn voor de lineaire televisie. Op deze manier slaat de streamingdienst hetzelfde straatje in als Videoland, NLZIET en NPO Plus, twee platforms die zich steeds meer richten op het uitzenden van tv-shows.

Het unieke aan Discovery+ in dit verhaal is vooral de focus op echte verhalen. Het platform richt zich hiermee op programma’s die bijvoorbeeld gaan over prachtige dieren, zware banen, indrukwekkende industrieën, onvoorstelbare levensomstandigheden of fantastische bruiloften. Je komt hier dus zowel om je te vermaken als om meer te leren van de wereld om je heen.

Wat is er te zien op streamingdienst Discovery+?

De streamingdienst is erop gericht om programma’s over het echte leven te laten streamen door gebruikers. Dat kan bijvoorbeeld op de computer of laptop, maar ook op je televisie (bijvoorbeeld met een Smart TV of via de Chromecast of Apple TV) of tablet en smartphone via de gratis app. Discovery+ heeft een selectie van gratis titels beschikbaar op de website. Met een Premium abonnement wordt de volledige bibliotheek aan content beschikbaar voor de gebruiker. Meer over de streamingdienst vind je op de pagina met informatie, het nieuws en de kosten van Discovery+.