5x Heerlijke TLC-programma’s op discovery+ voor op je kijklijst

Ben jij helemaal verslaafd aan de zalige programma’s en series van TLC? Dan hebben we goed nieuws voor je, want op de streamingdienst discovery+ zijn allerlei programma’s van de zender te bekijken. In dit artikel vind je 5 heerlijke TLC-programma’s die het kijken waard zijn.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

5x TLC-programma’s op discovery+ die absoluut het kijken waard zijn

Hieronder vind je 5 leuke kijktips voor liefhebbers van The Learning Channel (TLC). Via de groene knop kun je direct beginnen met het streamen van deze programma’s. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!

  1. My 600-lb Life
  2. Louisa & Rowan
  3. Sister Wives
  4. Unexpected
  5. Cake Boss

1. My 600-lb Life

My 600-lb Life

Vier extreem zwaarlijvige personen gaan de strijd met hun gewicht. Hun doel is om van bijna 300 kilo naar een normaal gewicht te gaan en hun eerste stap is een maagomleiding, waardoor ze meteen gaan afvallen. Volg deze zware mensen in hun strijd naar het normale gewicht, waarin je kennis maakt met de zware problemen die het leven met veel gewicht met zich meebrengt. Seizoen 2 tot en met 9 van de serie zijn op discovery+ te zien.

2. Louisa & Rowan

Het bijzondere transgenderpaar Louisa en Rosanna heeft een eigen serie. Na hun huwelijk – eerder te zien in de documentaire Louisa & Rosanna, Onze Transgender Bruiloft – proberen ze hun normale leventje weer op te pikken. Hoewel ‘normaal’ misschien niet het goede woord is voor dit Limburgse liefdeskoppel. De serie zit vol met hilarische momenten, grappige uitspraken en ontroerende scènes en alles komt aan bod: hun unieke huwelijksreis, hun langgekoesterde kinderwens, hun zoektocht naar werk én hun droom om terug te keren naar de woonwagen. Seizoen 1 tot en met 5 zijn op discovery+ te zien.

3. Sister Wives

Sister Wives

Één man, vier vrouwen en zestien onstuimige kinderen. Dat zijn de ingrediënten van de serie ‘Sister Wives’ over het leven van De Browns, een polygaam gezin uit Utah. In een samenleving waarin polygamie niet breed geaccepteerd wordt, proberen ze een zo normaal mogelijk leven te leiden. Ze laten zien dat ze een liefdevol gezin vormen dat misschien wel groot is, maar daardoor niet minder hecht. Zoals vader en echtgenoot Kody Brown het zelf zegt: “Liefde moet vermenigvuldigd worden, niet verdeeld.” Seizoen 1 tot en met 9 zijn op discovery+ te zien.

4. Unexpected

Unexpected

“Niemand heeft me ooit verteld dat je zo makkelijk zwanger kon worden!”, aldus de 16-jarige Lilly. Ze is een van de drie zwangere tienermeisjes die samen met hun vriendjes en familie gevolgd worden in de nieuwe serie Unexpected: Teenage & Pregnant. Dat een tienerzwangerschap niet alleen moeilijk is voor degene in verwachting, maar ook voor de familie, blijkt wel uit de verhalen van Lily (16), Lexus (15) en McKayla (16).

Voor de moeder van de 15-jarige Lexus moet het niet helemaal een verrassing zijn, aangezien ze zelf ook op haar 15e zwanger was van Lexus. De inmiddels 31-jarige Kelsey (die dus binnenkort oma wordt) had nog zo gehoopt dat haar dochter niet hetzelfde zou overkomen, maar kon het toch niet tegengaan. Zelf ziet Lexus het positief in. Ze vindt dat haar relatie met haar vriend Shayden (17) er alleen maar sterker op geworden is.

Ook McKayla (16) en haar vriendje Caelan (18) zien hun aanstaande ouderschap best zitten, hoewel het niet gepland was. McKayla krijgt in elk geval volop steun van haar oma en opa bij wie ze sinds haar 4e inwoont, nadat haar biologische moeder niet meer voor haar kon zorgen. Die was ook nog een tiener toen ze zwanger werd van McKayla en vluchtte na de dood van McKayla’s vader in de drugs. Het zijn doemscenario’s waar deze jonge aanstaande ouders in elk geval niet aan moeten denken. Saillant detail: McKayla’s moeder is ook opnieuw zwanger en wordt dus moeder en oma in hetzelfde jaar! Seizoen 1 tot en met 4 zijn op discovery+ te zien.

5. Cake Boss

Cake Boss

Buddy Valastro is een van de succesvolste en bekendste taartkunstenaars in de VS. Hij is eigenaar van Carlo’s City Hall Bake Shop in Hoboken, New Jersey, en geeft leiding aan een team dat bestaat uit zijn moeder, vier oudere zussen en drie zwagers. ‘Cake Boss’ gaat over Buddy’s grote wens om de droom van zijn overleden vader te realiseren en van Carlo’s Bake Shop een begrip te maken. Kijk mee hoe het team zich inzet om de meest adembenemende en unieke bruidstaarten, themataarten en bakkersspecialiteiten te creëren. Maar als er krappe deadlines gehaald moeten worden, is het niet altijd makkelijk om elke dag zo nauw met familieleden te moeten samenwerken. Seizoen 1 tot en met 5 zijn op discovery+ te zien.

Complete aanbod van discovery+ en meer kijktips

Het aanbod van discovery+ wordt continu bijgewerkt door nieuwe programma’s en exclusieve series toe te voegen. Op de pagina met het volledige aanbod van discovery+ vind je dagelijks een overzicht van wat er nieuw online is verschenen, maar ook wat er nu allemaal op de streamingdienst te vinden is. Ook kun je de pagina met het laatste nieuws van discovery+ checken om op de hoogte te blijven van de beste kijktips en nieuwste toevoegingen aan de streamingdienst.

Zou je graag meer programma’s van TLC op discovery+ te zien bekijken? Ga direct naar de TLC-pagina op discovery+ om te zien wat de streamingdienst allemaal te bieden heeft. Hier vind je een verzameling van allerlei series en programma’s die op het video on demand-platform van Discovery te zien zijn. Daarnaast kun je eens een kijkje nemen in ons overzicht van 5 discovery+ Originals die je echt gezien moet hebben. Veel kijkplezier!