5x 90 Day Fiancé-programma’s op discovery+

Kun jij niet genoeg krijgen van het populaire TLC-programma 90 Day Fiancé op discovery+? Dan ben je zeker niet de enige, want het behoort tot de grootste hitseries op de streamingdienst. Mocht je alle seizoenen al uitgespeeld hebben, dan hoef je gelukkig niet te treuren. Er zijn namelijk meer dan genoeg spin-off series voor echte 90 Day-verslaafden. Check hieronder dus snel onze 5 kijktips voor fans van 90 Day Fiancé op discovery+.

5x Programma’s over 90 Day Fiancé bij discovery+ voor op je kijklijst

Hieronder vind je 5 kijktips voor liefhebbers van het populaire programma 90 Day Fiancé. Via de groene knop kun je direct beginnen met het streamen van deze programma’s. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!

  1. 90 Day Fiancé: Self Quarantined
  2. 90 Day Fiancé: Before The 90 Days
  3. 90 Day Bares All
  4. Pyjama Party: 90 Day Fiancé
  5. 90 Day Fiancé: Happily Ever After

1. 90 Day Fiancé: Self Quarantined

Self Quarantined
Beeld: TLC / Discovery

Naast heel veel moeilijkheden voor de opnames van 90 Day Fiancé worden er door de quarantaines in verschillende landen ook nieuwe formats mogelijk gemaakt voor nieuwe programma’s. Stellen zitten namelijk de hele dag op elkaars lip, met soms kleine kinderen erbij, en als single heb je niet echt de mogelijkheid om te gaan daten of op zijn minst vrienden te bezoeken. Hoe dat uitpakt voor de deelnemers van 90 Day Fiancé is te zien in een speciale serie 90 Day Fiancé: Self-Quarantined.

De deelnemers uit de seizoenen sinds 2014 worden gevolgd nu ze zo veel mogelijk binnenshuis leven. Via een combinatie van zelfgemaakte opnames en interviews op afstand krijgen we een opmerkelijk inkijkje in hun ingekaderde wereld. Niet minder dan veertig personen uit eerdere seizoenen komen voorbij. Zoals de stellen Chantel & Pedro, Elizabeth & Andrei en Colt & Debbie en ook de ex-geliefden Darcey en de Nederlandse Jesse. Hoe houden zij zich staande in hun woning en wat voor een impact heeft het op hun dagelijkse leven?

Het eerste seizoen van 90 Day Fiancé: Self-Quarantined is nu exclusief te zien op discovery+.

2. 90 Day Fiancé: Before The 90 Days

90 Day Fiance Before The 90 Days
Beeld: TLC / Discovery

Net zoals films en series een prequel krijgen, krijgt het populaire realityprogramma van TLC dat natuurlijk ook. De titel: Before The 90 Days. Hierin beginnen we vanaf het allereerste begin van de relatie met het volgen van overzees verliefde stellen. Dat is dus vóór het K1-visum, vóór het huwelijksvoorstel, voordat de koppels elkaar persoonlijk hebben ontmoet, dus vóór de 90 dagen.

Inmiddels begint de serie flink aan populariteit te winnen, want er zijn al 4 goedbekeken seizoenen gelanceerd op discovery+. Heel wat kijkmateriaal dus voor de echte 90 Day-fan.

3. 90 Day Bares All

90 Day Bares All
Beeld: TLC / Discovery

Natuurlijk moet er geknipt en geplakt worden om al het gefilmde materiaal in de mal van leuke uitzendingen te gieten. Dat betekent echter dat er heel veel leuk materiaal verloren gaat in de trechter. In de afleveringen van 90 Day Bares All nemen we je mee in alles wat op TV niet kon worden vertoond.

Maak je klaar voor je favoriete 90 Day-koppels om alles te laten zien: van de meest bizarre leugens tot de spannendste geheimen. De deelnemers komen op bezoek in de studio en worden geïnterviewd door de presentatrice Shaun Robinson. Van deze populaire discovery+ Original-serie is nu het eerste seizoen op de streamingdienst te zien.

4. Pyjama Party: 90 Day Fiancé

Pyjama Party 90 Day Fiance
Beeld: TLC / Discovery

Laten we even eerlijk zijn. Wij tellen elke week af tot op zaterdag om 00:00 uur een nieuwe aflevering van Pyjama Party: 90 Day Fiancé online komt. Deze Nederlandse discovery+ Original nodigt namelijk bekende koppels in Nederland, zoals Nienke Plas en haar schoonmoeder en schoonzus, Bobbi Eden en partner Mark, transgenderkoppel Louisa en Rowan en Temptation Island-deelnemers Channah en Quentin uit. Deze Nederlandse stellen kijken er graag naar en voor deze keer mogen wij met ze meekijken. De BN’er-koppels bekijken de show vanuit hun eigen comfortabele bed of bank en wij mogen naast hen plaatsnemen. Uiteraard kijken ze niet zonder het nodige commentaar te leveren op de soms verrassende beelden.

Check ook onze recensie om te lezen waarom we lekker hebben gelachen en genoten van de drama in Pyjama Party: 90 Day Fiancé.

5. 90 Day Fiancé: Happily Ever After

Happily Ever After
Beeld: TLC / Discovery

Het is natuurlijk ontzettend moeilijk om binnen 90 dagen te moeten beslissen of jouw buitenlandse geliefde de ware is voor altijd. Dat was voor de stellen uit 90 Day Fiancé een flinke opgave. Maar daarna was de spanning zeker niet voorbij. Dat blijkt uit de nieuwe afleveringen van 90 Day Fiancé: Happily Ever After waarin koppels uit eerdere seizoenen worden gevolgd.

Dit kijkcijferkanon is inmiddels ook een hele serie op zich te noemen. Er zijn nu al welgeteld 5 seizoenen van Happily Ever After op discovery+ te bewonderen, omdat fans niets willen missen van het leven van de deelnemers na de opnames van het reguliere programma. Snel kijken dus!

Complete aanbod van discovery+ en meer kijktips

Het aanbod van discovery+ wordt continu bijgewerkt door nieuwe programma’s en exclusieve series toe te voegen. Op de pagina met het volledige aanbod van discovery+ vind je dagelijks een overzicht van wat er nieuw online is verschenen, maar ook wat er nu allemaal op de streamingdienst te vinden is. Ook kun je de pagina met het laatste nieuws van discovery+ checken om op de hoogte te blijven van de beste kijktips en nieuwste toevoegingen aan de streamingdienst.

Wil je nog meer te weten komen over de 90 Day Fiancé spin-offs of alle andere programma’s die TLC te bieden heeft? Ga direct naar de pagina van TLC op discovery+. Daarnaast kun je eens een kijkje nemen in ons overzicht van 5 discovery+ Originals die je echt gezien moet hebben of juist 5 paranormale series of 5 TLC-programma’s op discovery+ die het bingen waard zijn. Veel kijkplezier!