Seizoen 10 van Sister Wives is begonnen op discovery+ (met elke week een nieuwe aflevering)

De bijzonder polygamische familie van Sister Wives staat op een breekpunt en lijkt uiteen te vallen door de flink opgelopen spanningen. Zou het nog goed komen of valt de familie uiteen? Je ziet het in het tiende seizoen van Sister Wives op discovery+. Vanaf 10 maart 2021 verschijnt elke woensdag een nieuwe aflevering van de TLC-serie online op de streamingdienst.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Tiende seizoen van Sister Wives van start op discovery+

Valt de polygamische familie van Sister Wives uiteen? De spanningen lopen hoe dan ook flink op, nu het meervoudige gezin nog steeds niet bij elkaar woont op het terrein dat ze kochten in Flagstaff, Arizona. De fysieke afstand zorgt ervoor dat er ook steeds meer emotionele afstand komt tussen Kody en zijn vijf vrouwen. Op aanraden van Janelle komen ze bij elkaar om hun toekomst te bespreken, waarbij met name Kody zo zijn twijfels uitspreekt.

Ondertussen lijkt er eindelijk een wetswijziging te komen in Utah waardoor polygamie niet meer strafbaar is in deze staat. Het is een wet waar de Sister Wives zich altijd erg hard voor hebben gemaakt. Kody oppert nu zelfs om weer terug te verhuizen naar Utah als de wet wordt aangenomen, iets wat weer tot scheve gezichten leidt bij de anderen, aangezien ze net een nieuw stuk land hadden gekocht in Arizona.

Wel gaan ze op bezoek bij bevriende polygamisten in Utah die ook aan hun zijde stonden bij het strijden voor de wet. Tijdens hun bezoek wisselen ze ervaringen uit over hoe het is om als polygamisch gezin samen te leven. Ook hebben ze het over Kody’s idee om toch een groot huis te bouwen voor het hele gezin, iets wat Christine per se niet wilde. Gaat dat er ooit nog komen of worden het toch meerdere huizen op één terrein? Of gaat de toekomst er nog weer heel anders voor ze uitzien?

Kody, Christine, Robyn, Meri, and Janelle arrive at Red Butte Garden

Wekelijks op woensdag: een nieuwe aflevering van Sister Wives seizoen 10 op discovery+

Naast de Nederlandse Original-serie Pyjama Party: 90 Day Fiancé en nieuwe afleveringen van Jaimie: In The Vaes Lane over Jaimie Vaes is ook Sister Wives seizoen 10 één van de nieuwe programma’s en series van discovery+ in maart 2021! Elke woensdag na 10 maart 2021 wordt een nieuwe aflevering online geplaatst.

Door een proefabonnement op discovery+ te nemen, kun je de nieuwe streamingdienst voor real-life entertainment zelf 7 dagen uitproberen. Daarna betaal je slechts €3.99 per maand of €39.99 per jaar voor een abonnement op discovery+. Via de groene knop hieronder ga je direct naar de abonnee-pagina en kun je beginnen met het streamen van Sister Wives en nog veel meer andere programma’s. Veel kijkplezier!

Meer TLC-programma’s op de streamingdienst

Het aanbod van discovery+ wordt continu bijgewerkt door nieuwe programma’s en exclusieve series toe te voegen. Op de pagina met het volledige aanbod van discovery+ vind je dagelijks een overzicht van wat er nieuw online is verschenen, maar ook wat er nu allemaal op de streamingdienst te vinden is. Ook kun je de pagina met het laatste nieuws van discovery+ checken om op de hoogte te blijven van de beste kijktips en nieuwste toevoegingen aan de streamingdienst.

Zou je graag meer programma’s van TLC op discovery+ te zien bekijken? Ga direct naar de TLC-pagina op discovery+ om te zien wat de streamingdienst allemaal te bieden heeft. Hier vind je een verzameling van allerlei series en programma’s die op het video on demand-platform van Discovery te zien zijn. Daarnaast kun je eens een kijkje nemen in ons overzicht van 5 TLC-programma’s en 5 discovery+ Originals die je echt gezien moet hebben. Veel kijkplezier!