Spannende Harlan Coben-serie op komst bij Netflix: ‘Spoorloos’ staat nu online

De razend populaire auteur Harlan Coben heeft al heel wat boeken met mysterieuze vermissingen, gruwelijke moorden en bloedstollende achtervolgingen geschreven, wat niet ongemerkt is gebleven bij de streamingdiensten. Netflix heeft inmiddels al 4 Original-series gebaseerd op zijn boeken gemaakt en de vijfde is inmiddels op komst. Vanaf 13 augustus 2021 bekijk je op het video on demand-platform de meeslepende serie Spoorloos (in het Engels bekend als Gone for Good en in het Frans als Disparu à Jamais).

‘Spoorloos’ is vanaf 13 augustus te zien op Netflix

Onder de nieuwe films en series op Netflix in augustus 2021 vallen niet alleen seizoen 5 deel 2 van Riverdale en de nieuwe film Sweet Girl met Jason Momoa, maar ook The Kissing Booth 3. Daarnaast zal in augustus seizoen 1 van de dramaserie The Chair met Sandra Oh op Netflix te zien zijn, komt de nieuwe Scandinavische thrillerserie Post Mortem: No One Dies in Skarnes op de streamingdienst en verschijnen alle 6 seizoenen van het kostuumdrama Downton Abbey online.

Daarnaast zal Netflix dus op 13 augustus 2021 om 09:00 uur de nieuwe Harlan Coben-serie online zetten op het video on demand-platform. Hieronder vind je precies waar de spannende serie over zal gaan, de details en natuurlijk de trailer.

Verhaal, details en trailer van de nieuwe Netflix-serie ‘Spoorloos’

Guillaume Lucchesi, een dertiger, dacht dat hij een streep had gezet onder de verschrikkelijke tragedie die de twee mensen waar hij het meest van hield het leven kostte: Sonia, zijn eerste liefde, en Fred, zijn broer. Tien jaar later verdwijnt Judith, wier liefde zijn leven weer de moeite waard heeft gemaakt, plotseling tijdens de begrafenis van zijn moeder. Om haar te vinden moet Guillaume alle waarheden onder ogen zien die zijn familie en vrienden voor hem verborgen hielden, maar ook de waarheden die hij allang had besloten te negeren. Ten goede, maar vooral ten kwade.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Makers: Vincent Poymiro, David Elkaïm
Cast: Finnegan Oldfield, Nicolas Duvauchelle, Guillaume Gouix, Garance Marillier, Nailia Harzoune
Bekijk: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Meer boeken en series van Harlan Coben

Hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl kun je alle boeken van Harlan Coben vinden. Naast deze nieuwe serie op Netflix heeft de schrijver al vier andere boeken gehad die door de streamingdienst zijn verfilmd. Onder de Harlan Coben-series op Netflix vallen El Inocente, The Woods, The Stranger en Safe. Daarnaast zijn er ook meerdere films gebaseerd op zijn boeken gemaakt. Titels als The Five, Just One Look, No Second Chance en Tell No One zijn echter momenteel helaas niet op een streamingdienst te bekijken.