Er komt geen The Stranger seizoen 2 op Netflix

Sinds eind januari 2020 staat het eerste seizoen van de boekverfilming The Stranger op Netflix Nederland. Nu zijn fans benieuwd of er ook een tweede seizoen van de serie zal volgen. Check hieronder wat we tot nu toe weten over The Stranger S2 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van The Stranger over?

The Stranger volgt de familieman Adam Price op een wanhopige reis om de waarheid te ontdekken nadat een onbekende vreemdeling het diepste geheim van zijn vrouw onthult. Dit is echter slechts het beginpunt, want het verhaal gaat snel in een spiraal van meerdere (misschien met elkaar verweven) verhalen met meerdere (misschien met elkaar verbonden) personages.

Op IMDb wordt de serie The Stranger beoordeeld met een 7.6 uit 10.

Komt er een seizoen 2 van The Stranger op Netflix Nederland?

Komt er een tweede seizoen van The Stranger op Netflix Nederland?

Helaas lijkt het niet op dat er een tweede seizoen van The Stranger zal komen. Ten eerste is het verhaal gebaseerd op een boek, wat volledig verfilmd is en geen vervolgverhaal kent. Ten tweede heeft Netflix een deal gesloten voor de verfilming van 14 boeken van Harlan Coben, dus is het waarschijnlijk dat ze er eerst op gaan focussen om nu de andere boeken te verfilmen. Ten derde heeft Harlan Coben in interviews aangegeven dat deze serie erop is gemaakt om één seizoen te hebben. Hij geeft aan nooit nooit te zeggen, maar dat er geen plannen zijn voor een vervolg.

→ In de tussentijd vergelijkbare series met The Stranger hier te vinden en zijn de boeken van Harlan Coben hier verkrijgbaar.