Joey King schittert in de filmreeks van The Kissing Booth, gebaseerd op de gelijknamige boeken van Beth Reekles, naast haar mannelijke co-sterren. Nu hebben ze direct na de lancering van deel 2 bekend mogen maken dat The Kissing Booth 3 in de pijplijn zit! Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Kissing Booth 3 op Netflix!

→ In de Netflix Groep delen Nederlandse Netflixers hun kijktips en kun je andere film- en serieliefhebbers leren kennen!

Waar gaat het verhaal van The Kissing Booth over?

Wanneer Elle Evans (Joey King), een mooie laatbloeier die nog nooit gekust heeft, besluit om een kuskraampje te runnen op het lentecarnaval van haar middelbare school, vindt ze onverwacht haar lippen op slot met haar geheime verliefdheid – de ultieme slechte jongen, Noah Flynn (Jacob Elordi). Sparks vliegen, maar er is één klein probleempje: Noah is toevallig de broer van haar beste vriendin, Lee (Joel Courtney), en is absoluut verboden volgens de regels van hun vriendschapspact. Elle’s leven staat op zijn kop als ze zich realiseert dat ze uiteindelijk een keuze moet maken: de regels volgen of haar hart volgen. Gebaseerd op Beth Reekle’s zelfgepubliceerde coming-of-age roman die een internationale sensatie werd, is THE KISSING BOOTH een Netflix Film, geschreven en geregisseerd door Vince Marcello.

Titel: The Kissing Booth
Soort: Films
Jaar: 2018
Duur: 3 films
Categorie: Komedie, Romantiek
Regisseur: Vince Marcello
Schrijvers: Vince Marcello, Beth Reekles
Cast: Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney
IMDb: 6.0 voor deel 1 en 6.1 voor deel 2
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt The Kissing Booth 3 op Netflix Nederland?

Wanneer komt The Kissing Booth 3 op Netflix Nederland?

Op dit moment is de release datum van de derde film uit de reeks nog niet bekend. We weten enkel dat de film in het jaar 2021 zal uitkomen. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws in de Streamwijzer Groep of via je mail bekendgemaakt worden.

→ De originele boeken van The Kissing Booth vind je hier 🍿

Komt er een The Kissing Booth 4 of is deel 3 het laatste?

Het is nog niet bekend hoe lang de filmreeks gaat duren, dus momenteel weten we enkel nog zeker dat er een derde deel volgt. Zodra we meer weten over een eventuele vierde film, melden we het op de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van The Kissing Booth 3?

Helaas is er nog geen trailer van het derde deel van The Kissing Booth, maar hieronder vind je wel de bekendmakingsvideo.