Jason Momoa schittert in spannende actiefilm ‘Sweet Girl’ op Netflix

Jason Momoa zal binnenkort de hoofdrol vertolken in de nieuwe Netflix Original-actiefilm Sweet Girl. De razend populaire acteur Momoa speel teen gebroken man die ervoor zweert te zorgen dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn vrouw hun straf niet zullen ontlopen, maar tegelijkertijd ook zijn enige overbleven familie moet zien te beschermen: zijn dochter (Isabela Merced). Vanaf 20 augustus 2021 zal de film te zien zijn.

Vanaf 20 augustus te zien op Netflix: nieuwe actiefilm ‘Sweet Girl’ met Jason Momoa en Isabela Merced

Inmiddels zijn de eerste nieuwe films en series op Netflix in augustus 2021 al bekendgemaakt. Zo kunnen we onder andere seizoen 5 deel 2 van Riverdale verwachten, maar komt ook The Kissing Booth 3 online. Daarnaast zal in augustus seizoen 1 van de dramaserie The Chair met Sandra Oh op Netflix te zien zijn en komt natuurlijk de nieuwe actiefilm Sweet Girl met Jason Momoa en Isabela Merced op de streamingdienst.

Op vrijdag 20 augustus 2021 om 09:00 uur zal Netflix de nieuwe film online zetten op het video on demand-platform. Hieronder vind je precies waar de Netflix-film over zal gaan, de details en natuurlijk de trailer.

Verhaal, details en trailer van de Netflix-film

De toegewijde familieman Ray Cooper belooft gerechtigheid tegen het farmaceutische bedrijf dat verantwoordelijk is voor het van de markt halen van een mogelijk levensreddend medicijn, net voordat zijn vrouw (Adria Arjona) aan kanker overlijdt. Maar wanneer zijn zoektocht naar de waarheid leidt tot een dodelijke ontmoeting die Ray en zijn dochter Rachel (Isabela Merced) in gevaar brengt, verandert Ray’s missie in een zoektocht naar wraak om de enige familie die hij nog heeft te beschermen.

Sweet Girl is geregisseerd door Brian Andrew Mendoza en heeft Justin Bartha, Amy Brenneman, Manuel Garcia-Rulfo, Raza Jaffrey, Lex Scott Davis en Michael Raymond-James in de hoofdrollen.

Jaar: 2021
Soort: Film
Release datum: 20 augustus 2021 om 09:00 uur
Categorie: Drama, Thriller, Actie
Duur: 1 uur en 36 minuten
Regisseur: Brian Andrew Mendoza
Schrijvers: Philip Eisner, Gregg Hurwitz, Will Staples
Cast: Jason Momoa, Isabela Merced, Manuel Garcia-Rulfo, Raza Jaffrey, Adria Arjona

Sweet Girl | Officiële trailer | Netflix

Veelgestelde vragen over Sweet Girl

  1. Waar kun je de film Sweet Girl (2021) online kijken?

    Sweet Girl is een Netflix Original-film en zal daarom alleen op Netflix te zien zijn. De film zal niet op Disney+, Amazon Prime Video, Videoland of een ander video on demand-platform verschijnen.

  2. Vanaf wanneer is de film Sweet Girl op Netflix te zien?

    Vanaf vrijdag 20 augustus 2021 om 09:00 uur ‘s ochtends is Sweet Girl op Netflix te zien.

  3. Komt er een vervolgfilm van Sweet Girl op Netflix?

    Momenteel is nog niet bekend of er ook een tweede film rondom het verhaal van Sweet Girl door Netflix gemaakt zal worden.