El Inocente seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Al meerdere weken is de serie El Inocente (in het Engels bekend als The Innocent) te bewonderen in de Netflix Top 10. De spannende en mysterieuze Spaanse misdaadserie verscheen op 30 april 2021 online op de streamingdienst en fans zijn benieuwd of het verhaal uit Harlan Coben’s boek helemaal verteld is of dat er nog een vervolgseizoen zal worden gemaakt. In dit artikel lees je wat we weten over El Inocente seizoen 2 op Netflix!

→ Het El Inocente-boek van Harlan Coben, waar de Netflix-serie op gebaseerd is, vind je hier 📚

Waar gaat het verhaal van El Inocente over?

Op een nacht probeerde Matt onschuldig een gevecht te stoppen, maar dit eindigde in een moordzaak. Nu, negen jaar later, probeert hij opnieuw te beginnen met Olivia, zijn vrouw. Een schokkend telefoontje van Olivia terwijl ze op zakenreis is brengt Matt van zijn stuk en hij begint aan een hectische race om de waarheid te achterhalen. Zijn onschuld wordt opnieuw in twijfel getrokken. Deze keer door Lorena, een politie-inspecteur die een zelfmoordzaak onderzoekt.

Titel: El Inocente / The Innocent
Taal: Spaans
Soort: Miniserie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Cast: Mario Casas, Juana Acosta, Josean Bengoetxea
Bekijk: Stream direct op Netflix

Komt er een El Inocente seizoen 2 op Netflix Nederland?

De serie, gebaseerd op het Bestseller boek van Harlan Coben, krijgt geen tweede seizoen. Het verhaal is volledig verteld en deze titel is uitgebracht als een miniserie door Netflix.

→ Vergelijkbare series met El Inocente vind je hier 🍿