Na HBO Max stunt ook SkyShowtime met levenslang 50% korting

Begin dit jaar maakte HBO Max, vlak na de lancering van de andere nieuwe streamingdienst Viaplay, een spetterende entree in de Nederlandse markt. Nieuwe abonnees kregen levenslang maar liefst 50% korting als ze in de eerste weken een lidmaatschap af zouden sluiten. De derde nieuwkomer in het streaminglandschap van 2022, SkyShowtime, blijkt nu dezelfde actie aan te bieden bij de Europese introductie.

Nieuwe streamingdienst SkyShowtime biedt levenslange korting van 50% aan

Vandaag is de nieuwe streamingdienst SkyShowtime live gegaan in de eerste vier Europese markten: Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. Als je vanuit een van deze landen een kijkje neemt op de website, blijkt dat je op dit moment wel een heel aantrekkelijk aanbod krijgt van het video on demand-platform: levenslang 50% korting.

Zo kost een abonnement in Finland (vergelijkbare abonnementskosten met Nederland) normaal gesproken €6,99 p/m, maar deze prijs wordt door de actie verlaagd naar een zeer competitief kostenplaatje van slechts €3,49 per maand. In Zweden (79,00 > 39,50 SEK), Noorwegen (79 > 39,50 NOK) en Denemarken (69 > 34,50 DKKK) wordt de aanbieding ook toegepast. Film- en serieliefhebbers krijgt 42 dagen de tijd om gebruik te maken van de actie, want op 1 november a.s. zal de aanbieding verlopen.

Op 25 oktober 2022 gaat SkyShowtime live in Nederland, prijs wordt binnenkort bekendgemaakt

In Nederland hoeven we nog maar een maandje te wachten op de lancering, zo werd vanochtend bekendgemaakt. SkyShowtime wordt hier namelijk op 25 oktober gelanceerd. Naar aanleiding van de Scandinavische kortingsactie heeft de redactie van Streamwijzer navraag gedaan bij de streamingdienst om te vragen of de levenslange aanbieding ook hier zal worden geïntroduceerd. De woordvoerder van SkyShowtime kon dit momenteel nog niet bevestigen of ontkennen, maar liet duidelijk blijken dat we in Nederland een soortgelijke “competitieve” verrassing kunnen verwachten tegen een “uitzonderlijke prijs”.

“De prijs zal competitief zijn, waardoor we geweldige inhoud bieden tegen een uitzonderlijke prijs. We zullen dit in de komende weken aankondigen.”
– Woordvoerder van SkyShowtime*

HBO Max organiseerde begin dit jaar dezelfde tijdelijke kortingsactie

Een fantastische actie is het zeker, maar uitzonderlijk echter niet helemaal meer. In maart werd HBO Max namelijk gelanceerd in Nederland en toen sloeg Nederland steil achterover van hun aanbieding: 50% korting voor altijd. Tenminste, totdat er ooit een dag zou komen dat je je abonnement opzegt. Dan verlies je je voordeel en is dit niet meer terug te halen.

SkyShowtime is mogelijk geïnspireerd door het aanbod van HBO Max, wat met veel enthousiasme door Nederlandse film- en serieliefhebbers werd ontvangen. De kans is dan ook groot dat de voorwaarden bij de actie vergelijkbaar zijn: de korting verloopt als je je abonnement opzegt en prijsstijgingen zijn ook op jouw lidmaatschap van toepassing, al is het natuurlijk slechts voor de helft. Dit is echter nog niet officieel bevestigd, dus we zullen verdere berichtgeving af moeten wachten. Zodra we meer weten, maken we het als eerste bekend via je mail en in de Facebookgroep met SkyShowtime-kijkers. Daarnaast kun je natuurlijk altijd onze website en social media kanalen in de gaten houden voor updates.

SkyShowtime in Nederland

* Origineel statement in het Engels: “Pricing will be competitive offering great content at exceptional value and will be announced in the coming weeks”

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.