Duurste Netflix-film ooit is nu te zien: ‘Red Notice’

Een ongelooflijke sterrencast met Ryan Reynolds, Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Gal Gadot schitteren in Netflix‘ duurste film ooit (productiekosten van $160-200 miljoen). Vanaf vandaag, vrijdag 12 november 2021, kun je op de streamingdienst genieten van de misdaadfilm Red Notice, een komisch kijkcijferkanon bomvol actie.

Komische misdaadfilm ‘Red Notice’ (2021) bomvol actie is vanaf vrijdag 12 november 2021 te zien op Netflix in Nederland

Tussen de nieuwe films en series op Netflix in november 2021 staan heel wat toptitels, waaronder het derde seizoen van de hitserie Undercover, de kerstfilm The Princess Switch 3: Romancing The Star met Vanessa Hudgens en de derde en laatste set afleveringen van Narcos: Mexico, De Grote Slijmfilm en natuurlijk de splinternieuwe film Red Notice. Vanaf vrijdag 12 november is de film bij de streamingdienst te bekijken.

Mocht je fan zijn van deze drie acteurs, dan zijn een paar andere nieuwe releases op Nederlandse streamingdiensten nog het kijken waard. Zo kwam deze week The Hitman’s Wife’s Bodyguard met Ryan Reynolds naar Pathé Thuis, verscheen Jungle Cruise met Dwayne ‘The Rock’ Johnson vandaag zonder VIP-toegang op Disney+ en werd door Amazon Prime Video vorige week Wonder Woman 1984 met Gal Gadot aan het aanbod toegevoegd.

Verhaal en trailer van Red Notice (2021)

Wanneer een rode kennisgeving van Interpol – het hoogste bevel om ’s werelds meest gezochte personen op te sporen en gevangen te nemen – uitgaat, gaat John Hartley (Dwayne Johnson), de top-profiler van de FBI, op onderzoek uit. Zijn wereldwijde achtervolging vindt hem in het midden van een gewaagde overval waar hij gedwongen wordt om samen te werken met ’s werelds grootste kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds) om ’s werelds meest gezochte kunstdief, “The Bishop” (Gal Gadot), te vangen.

Het hoogvliegende avontuur dat volgt, brengt het trio over de hele wereld, over de dansvloer, gevangen in een afgelegen gevangenis, in de jungle en, het ergste voor hen, voortdurend in elkaars gezelschap. De sterrencast wordt versterkt door Ritu Arya en Chris Diamantopolous.

Streaming informatie over de film

TitelRed Notice
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 57 minuten
CategorieActie, Komedie, Misdaad
IMDb7,2 uit 2.400 stemmen
RegisseurRawson Marshall Thurber
CastDwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, Ritu Arya, Chris Diamantopoulos, Anthony Belevtsov, Daniel Bernhardt, Steve Eifert, Melissa Kennemore

Synopsis: Netflix