Leuk voor de kids: ‘De Grote Slijmfilm’ (2020) is vanaf zondag te zien op Netflix

Slijm, slijm en nog meer slijm! In 2020 was De Grote Slijmfilm een gigantische succes in de Nederlandse bioscopen. Gelukkig hebben wij nu goed nieuws voor ouders en hun kinderen, want vanaf zondag 7 november 2021 is de familiefilm te zien op Netflix in Nederland.

‘De Grote Slijmfilm’ (2020) is vanaf zondag 7 november 2021 te zien op Netflix in Nederland

Tussen de nieuwe films en series op Netflix in november 2021 staan heel wat toptitels, waaronder het derde seizoen van de hitserie Undercover, de splinternieuwe film Red Notice, de kerstfilm The Princess Switch 3: Romancing The Star met Vanessa Hudgens en de derde en laatste set afleveringen van Narcos: Mexico. Maar daar blijft het niet bij, want één van de populairste familiefilms van 2020 komt ook naar de streamingdienst. Vanaf zondag 7 november is De Grote Slijmfilm te zien bij het video on demand-platform in Nederland.

Verder is de De Grote Slijmfilm ook nu al hier bij Amazon Prime Video en hier bij Pathé Thuis te bekijken. Deze film was in 2020 met bijna 250.000 bezoekers in de bioscoop de best bekeken Nederlandse kinderfilm van het jaar. De splinternieuwe opvolger (De Nog Grotere Slijmfilm uit 2021) is alleen hier bij Pathé Thuis te streamen op het moment van schrijven. Daar verscheen de film vorige week online.

Verhaal en trailer van De Grote Slijmfilm (2020)

Als een speelgoedfabrikant een plan bedenkt om al het slijm in te pikken en te verbieden, besluiten Indy en Olivia de waarheid te onthullen en gerechtigheid te krijgen.

Streaming informatie over de film

TitelDe Grote Slijmfilm
SoortFilm
Jaar2020
TaalNederlands
Duur1 uur en 21 minuten
CategorieFamilie, Avontuur
IMDb5,0 uit 85 stemmen
RegisseurHans Somers
CastBibi, Rómeycia Valentijn, Géza Weisz, Ferdi Stofmeel, Tina de Bruin, Sarah Nauta, Tine Embrechts, Djamila, Edson da Graça

Synopsis: Netflix