Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Emily Blunt schitteren in Disney-film ‘Jungle Cruise’

Is er een gloednieuw kijkcijferkanon op komst bij Disney+? Absolute topacteurs als Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Emily Blunt vertolken de hoofdrollen in de avontuurlijke film Jungle Cruise. Een soort Pirates of the Caribbean, maar dan van de Amazone (zie onze recensie). Sinds 28 juli 2021 is de film te zien in de bioscoop, sinds 30 juli op Disney+ (met VIP-toegang) en vanaf vandaag (12 november) op Disney+ voor iedere abonnee. Bekijk hieronder waar de film over gaat en check de trailer.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Verhaal, details en trailer van Disney-film ‘Jungle Cruise’

Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Emily Blunt gaan op het het avontuur van hun leven in Disney’s Jungle Cruise. Ga mee op een opwindende tocht door de Amazone met de wijze schipper Frank Wolff en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton.

Lily reist van Londen, Engeland naar het Amazonewoud en doet een beroep op Frank’s twijfelachtige diensten om haar stroomafwaarts te begeleiden op La Quila, zijn gammele maar charmante boot. Lily is vastbesloten een oeroude boom te ontdekken met ongeëvenaarde genezende krachten, die de toekomst van de geneeskunde kan veranderen.

Het onwaarschijnlijke duo wordt samen op deze epische zoektocht gedreven en komt talloze gevaren en bovennatuurlijke krachten tegen, die allemaal op de loer liggen in de bedrieglijke schoonheid van het weelderige regenwoud. Maar naarmate de geheimen van de verloren boom zich ontvouwen, wordt de inzet nog hoger voor Lily en Frank en hun lot – en dat van de mensheid – hangt aan een zijden draadje.

Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: 2 uur en 7 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Familie, Fantasy, Komedie
Regisseur: Jaume Collet-Serra
Producenten: John Davis, John Fox, Dwayne Johnson, Hiram Garcia, Dany Garcia, Beau Flynn
Uitvoerend producenten: Scott Sheldon, Doug Merrifield
Verhaal: John Norville, Josh Goldstein, Glenn Ficarra, John Requa
Scenario: Michael Green, Glenn Ficarra, John Requa
Cast: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramírez, Jack Whitehall, Jesse Plemons, Paul Giamatti
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Jungle Cruise is vanaf 30 juli met VIP-toegang te zien op Disney+

Wie enthousiast is geworden door het verhaal en de trailer, wil natuurlijk graag weten hoe je Jungle Cruise kunt bekijken. Vanaf woensdag 28 juli 2021 is de film in de bioscoop te zien, waarna hij 2 dagen later op vrijdag 30 juli 2021 beschikbaar komt op Disney+. Wel is daarvoor een eenmalige bijbetaling van €21.99 vereist (dit heet VIP-toegang) als een soort bioscoopkaartje voor thuis met de hele familie.

Film komt in november zonder VIP-toegang online

De laatste films die Disney+ met VIP-toegang online hebben gezet, verschenen allemaal ongeveer 3 maanden later voor iedere abonnee zonder bijbetaling op de streamingdienst. Zo moest je voor Raya en de Laatste Draak wachten van 3 maart tot 4 juni, voor Cruella van 28 mei tot 28 augustus en voor Black Widow van 9 juli tot 6 oktober.

Helaas zul je voor de lancering van Jungle Cruise wat langer moeten wachten. De VIP-toegang vervalt niet na 90 dagen, maar na 105 dagen. Daarom zal de film vanaf 12 november 2021 op Disney+ te zien zijn voor alle abonnees zonder dat de bijbetaling vereist is.