Netflix deelt heerlijke trailer van ‘The Princess Switch 3’ met Vanessa Hudgens

Ben jij al aan het aftellen naar de komst van The Princess Switch 3: Romancing The Star bij Netflix op 18 november? Dan hebben we goed nieuws, want de streamingdienst heeft net de fonkelnieuwe trailer van de kerstfilm met Vanessa Hudgens met ons gedeeld!

Trailer: ‘The Princess Switch 3: Romancing The Star’ op Netflix

Netflix heeft vandaag de splinternieuwe trailer met ons gedeeld met eronder de tekst: “It wouldn’t be Christmas without a Switch or Three!”

Vanaf 18 november 2021 is The Princess Switch 3 te zien op Netflix

Tussen de nieuwe kerstfilms op Netflix in 2021 werd ook de komst van The Princess Switch 3: Romancing The Star aangekondigd door de streamingdienst. Op 18 november 2021 zal om 09:00 uur ’s ochtends (Nederlandse tijd) de derde film uit de populaire kerstreeks online verschijnen op de streamingdienst.

Meer informatie over de film

In 2018 schitterde Vanessa Hudgens in de Netflix Original-film The Princess Switch met Sam Palladio en Nick Sagar en in 2020 mocht ze die geliefde rol herhalen in The Princess Switch: Switched Again. Nu krijgt ze na 2x raak een derde kans op groot succes, want in 2021 wordt The Princess Switch 3 gelanceerd op de streamingdienst. Wanneer een onbetaalbaar relikwie wordt gestolen, roepen koningin Margaret en prinses Stacy de hulp in van Margarets dubbelgangster Fiona, die samenwerkt met een knappe, mysterieuze man uit haar verleden om het relikwie terug te vinden… waardoor de vonken van een verleidelijke kerstromance weer oplaaien en er een onverwachte ruil plaatsvindt.

TitelThe Princess Switch 3: Romancing the Star
Jaar2021
SoortFilm
Duur1 uur en 46 minuten
Release datum18 november 2021 om 09:00 uur
CategorieKomedie, Drama, Familie
MakersMike Rohl
CastVanessa Hudgens, Sam Palladio, Nick Sagar, Will Kemp, Remy Hii, Amanda Donohue, Florence Hall, Ricky Norwood, Susanne Braun